Hogy vagytok ezzel a gombás folyással?
Figyelt kérdés
A dokim azt mondja felesleges kúppúzni,mert megvan növekedve a hormon és egész terhesség alatt lehet folyásom.Ti hogy vagytok ezzel?Használtok valamit?Néha canesten krémmel kenem magam,de most gondoltam,hogy egy db canesten kúpot elhasználok.Véleményt megköszönném.2009. márc. 18. 10:20
1/5 A kérdező kommentje:
19hetes km.
2009. márc. 18. 10:20
2/5 anonim válasza:
Ha nem viszket nem ég nem csip,akkor ne használd,ja és ha nincs szaga.Egyetlen egy kuppal még többet árthatsz.Ha már csinálod akkor egy teljes kurát.38hetes vagyok,egész végig elkisért a folyás.Kb 2szer kellett kupot használnom.1szer Canesten combit,egyszer egy gyogyszertárban elkészitetett.De azt is kenet vétel után.
3/5 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy gombás vagy nem gombás, vagy milyen, de nekem is változott a hüvelyi folyásom. Tegnap voltam pont dokinál, aki azt mondta, hogy nem vizsgál meg, nem piszkál meg, amíg nincs semmi tünetem. Mivel a hüvelyi folyás megváltozása természetes a terhesség alatt. Én azért örültem volna ha megnéz, de majd legközelebb ragaszkodni fogok hozzá.
Van tüneted? Viszketés, vagy kellemetlen szag, vagy bármi? Mert akkor érdemes lenne kezelni! Az ok, hogy ha kezeled is, akkor is visszajöhet később, de addig miért ne kezelhetnéd!
4/5 anonim válasza:
10.30-as vagyok! Persze úgy kezelni, hogy a doki tud róla! Anélkül nem szabad!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen én is így gondoltam,hogy egy egész dobozozzal elhasználok,csak elírtam.Néha viszket.
2009. márc. 18. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!