Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az AFP vizsgálat (mérés)?

Mi az AFP vizsgálat (mérés)?

Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 06:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az afp mérés: Fejlődési rendelleneségek kiszűrése, vagyis nyitott gerinc,down kór,csak az a probléma hogy csak tájékoztató jellegű, és nagyon sok terhes nőnél, nem is mutat egyértelmű eredményt. Rengeteg országba már nem csinálják, mert a pontos eredmény miatt pontos terhességi időre van szükség, és hát lássuk be ez fizikai képtelenség. Nekem jó volt az eredményem, nincs is semmi baj, de van ismerősőm akire a szívbajt hozzták hogy baj van,és győnyőrű egészséges babája, lett.Azért én azt mondom hogy a jó eredmény megnyugtatja a mamákat, de az sem 100%.Az afp után függetlenül az eredménytől, mindenképp kell menni genetikaiuh-ra,én azt ajánlom sok kismamának ,hogy a genetikait inkább 4d uh-on csináltassák, mert a rendes uh-on nagyon sok minden nem látszik. Nem ólcsó, de szerintem megéri, és az biztos adat.A korházakba lévő genetikai uh kb 5 perc jó esetbe 10. Ami szerintem nagyon karcsú ahoz hogy lássák a bajt. Nem véletlen születik sok beteg gyerek, orvosi hiba miatt MONDVÁN:HOGY NEM LÁTTAK SEMMI BAJT sok sikert 31 hetes kismama
2008. febr. 20. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én 1 8 hetesen el akarok menni a rendes orvosomhoz uh-ra, meg egy 4-d.re, mert nekem az az elvem, egy doki még elnézheti a dolgokat,de kettő már csak nem...

17 hetes

2008. febr. 20. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha beirod a keresobe rengeteg valaszt kapsz, mar nagyon sokszor kerdeztek.
2008. febr. 20. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, én is elmentem 4d-re is meg a sajátomhoz is. Csak azt elfelejtettem oda írni
2008. febr. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!