Mivel tudom helyettesíteni a 2 dl tejet? Holnap 12 hetes
vizsgálatra és vérvételre megyek. Nem tudom meginni a
tejet, a natúr joghurtot és a kefirt sem szeretem.
Hát meg kellett volna kérdezned időben a védőnőt hogy mit ihatsz helyette... Max azt tudod most csinálni hogy nem iszol tejet és kész ha nem szereted, az szerintem senkinek sem fog hiányozni hogy rosszul legyél a vérvételen ... :-) jah és ha nem mondják holnap ott a vérvételen mit igyál akkor kérdezd meg és kész legközelebb meg ha ilyen van időben mondd meg a védőnőnek hogy mi a gondod ...
2011. jún. 1. 22:46
12/22 A kérdező kommentje:
megkérdeztem.Válasza erre azzal megegyező kalóriájú terméket fogyasszak.Semmi példa.
2011. jún. 1. 22:54
13/22 anonim válasza:
Ez nekem is probléma volt. Terheléses laborvizsgálatra mész, 30 év felett kérik általában. Éhgyomorra mész, levszik a vért, utána eszel-iszol, majd egy óra múlva megint levszik a vért és vizeletet. Én sem bírom meginni a tejet, próbáltam alkudozni, de a joghurtnál és kefírnél tovább nem jutottam, egyiket se szeretem. Leerőltettem a joghurtot, borzalmas volt, de inkább, mint a tej. Nem engednek mást, a tejfölt próbáltam, de arra már nemet mondtak.
2011. jún. 1. 22:55
14/22 anonim válasza:
a terheléses 24 hetesen van
2011. jún. 1. 22:58
15/22 anonim válasza:
megegyező kalória: attól függ milyen tej, én csak a 1,5%-ost tudom meginni, a többi nekem zsíros, abban 88 kcal van 2 dl-ben.
2011. jún. 1. 22:59
16/22 anonim válasza:
Teljesen én sem érem, minek 12 hetesen terheléses, de bemész a patikába, és veszel 75gr, glükózt. Azt feloldod 4 dl vízbe 1 db citrom levével, és meg van oldva a csere.
2011. jún. 2. 06:29
17/22 anonim válasza:
Nem nézte el a védőnő h melyik vérvételre mész?
2011. jún. 2. 07:41
18/22 anonim válasza:
Mért ugrik a kérdezőnek mindenki?
Nálunk 2szer kellett menni úgy vérvételre a terhesség alatt, hogy előtte egy órával megiszunk 2 dl tejet, és eszünk hozzá egy zsemlét. A legelső, és a 32. hetes vérvételnél.
a 24 hetes volt a terheléses, de oda éhgyomorra kellett menni, vettek vért, majd utána adták azt a jó fajta cukros lötyit.
Kérdező!
Sajnos nem tudom, mivel lehetne, de szerintem nem elég, hogy ugyanannyi a kalória, mert ugye vannak gyorsan felszívódó szénhidrátok, meg lassan... A husiban is lehet 120 kalória, de attól még cukor nincs benne...
2011. jún. 2. 07:52
19/22 anonim válasza:
Szia! Én értem miről írsz (1 zsemle+2 dl tej, azaz a tesztreggeli.) Én is a héten voltam. A védőnőd jó nagy hülyeséget mondott, mert nem a kalória számít, hanem a szénhidrát mennyiség. Mert a fentiek együtt 50 g szénhidrátot tesznek ki. Nem tudom pontosan mennyi 2 dl tej, de utána kellene nézni és annak megfelelő szénhidráttartalmú egyéb folyadékot (pl. gyümölcslé) kellene fogyasztanod!
2011. jún. 2. 08:08
20/22 anonim válasza:
A gyümölcslé sem jó, mert egész más ütemben szívódik fel a gyümölcsben lévő szénhidrát, mint a tejben lévő.
Szerintem vagy tej vagy a glükózos-víz variáció lehet csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!