26+5-hetes kismami vagyok! Elég keveset érzem rugdosni a babám! Miért lehet? Aggodom!
Szio!!!!
Ne aggodj!!!!!Nekem szinte a kezdetektöl alig érződik,első mocorgást a 22.-héten éreztem igazán!!szerinted énis mennyi ideget megettem a hetek alatt.....volt hogy 4napig neméreztem,s már elkellett menni az ügyeletre,s ott semmi gond nemvolt...most kezdtem a héten a CTG-t s ott meg olyan szép ritmusos a mocorgása,szívverése,egyszerűen csak ennyire nyugodt-lusta a kisdrágám....talán azis közrejátszik,hogy kisfiú:-)))
voltunk 4Dn,ottis a 20perc helyett 7perces dvd-t kaptunk,mert nemvolt értelme hosszabbat csinálni,mert egyszerüen semmire nemreagált,ö ugy elvolt aludt,lustálkodott.....most vok 35hetes,nemis fordult még be,s már a nödokim is mondta már a 30.-héten,hogy a kisdrága nemohajt befordulni,annyira jolérzi magát keresztben....készülünk a császárra,mert semmi kis affinitása nincs,hogy ö befog fordulni:-(
Szoval abszolute NE aggodj....................
s lehet a front is közrejátszik:-))
Üdv 35heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!