Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26+5-hetes kismami vagyok!...

26+5-hetes kismami vagyok! Elég keveset érzem rugdosni a babám! Miért lehet? Aggodom!

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj. Vannak elevenebb és nyugodtabb babák. Lényeg, hogy érezd őt mozogni. Ha viszont anyai megérzésed úgy diktálja, hogy utána kell járnod, menj el egy ultrahangvizsgálatra soron kívül. Nekem is volt ilyen, még a terhesség későbbi szakaszában is, hogy két napig sem éreztem a babát. Ilyenkor lehet, hogy befelé rugdosott. Aztán végül minden rendben lett.
2009. márc. 18. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
szia!én 25 hetes vagyok.2 napig alig-alig éreztem,tegnap este ficánkolt egy kicsit és ennyi.ne aggódj,vannak nyugisabb napjaik.
2009. márc. 18. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szio!!!!

Ne aggodj!!!!!Nekem szinte a kezdetektöl alig érződik,első mocorgást a 22.-héten éreztem igazán!!szerinted énis mennyi ideget megettem a hetek alatt.....volt hogy 4napig neméreztem,s már elkellett menni az ügyeletre,s ott semmi gond nemvolt...most kezdtem a héten a CTG-t s ott meg olyan szép ritmusos a mocorgása,szívverése,egyszerűen csak ennyire nyugodt-lusta a kisdrágám....talán azis közrejátszik,hogy kisfiú:-)))

voltunk 4Dn,ottis a 20perc helyett 7perces dvd-t kaptunk,mert nemvolt értelme hosszabbat csinálni,mert egyszerüen semmire nemreagált,ö ugy elvolt aludt,lustálkodott.....most vok 35hetes,nemis fordult még be,s már a nödokim is mondta már a 30.-héten,hogy a kisdrága nemohajt befordulni,annyira jolérzi magát keresztben....készülünk a császárra,mert semmi kis affinitása nincs,hogy ö befog fordulni:-(

Szoval abszolute NE aggodj....................

s lehet a front is közrejátszik:-))

Üdv 35heteske

2009. márc. 18. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! valóban ne aggódj, a kis magzat sokat alszik még főleg,ha fiú. Elég,ha napi 2x kb. érzed h mocorg egy kicsit és kész :D
2009. márc. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!