6 hetes terhes vagyok, de mi lassan 1 eve kulfoldon tartozkodunk es itt is fogok szulni, de utana szamitunk hazamenni es fog e jarni nekem valami tamogatas? Pl. Gyes?
Szia! Ha van bejelentett magyar lakcímed, a gyes és a családi pótlék mindenféleképpen jár! Ha jól tudom a gyes kb.27 e ft, a családi pótlék pedig ha csak 1 baba van, 12200 ft! Ezek mindenképp járnak,de csak akkor ha van bejelentett Mo-i lakcímed!!!
Boldog babavárást! :)
Elobb elfelejtettem,hogy biztos el fogjuk intezni a
magyar allampolgarsagot a babanak!
Ez talán még segíthet: : [link]
Egyébként magyar állampolgár vagy ugye? Mert ha 2 éven belül volt 180 nap munkaviszonyod,akkor 6 hónapra jár az úgynevezett Tgyás (terhességi-gyermekágyi segély)ami a bruttó fizetésed 70 %-a!
Szia! Nagyon szívesen segítek amiben tudok.Valahogy azt kellene megoldani,hogy az állandó lakcímed itt legyen Mo-n,mert az fontos lenne! hát ha jól számolom még 9 hónap hátra van,és még az is benne van a 2 évben,szóval szerintem ezt a Tgyást és családi pótlékot a baba születése után rögtön intézzétek valahogy, ha még kint is vagytok, viszont az állandó lakcímet ... hát azt nem tudom! De holnap utána érdeklődöm a volt kolléganőmnél,mert ő foglalkozik ezekkel az ügyekkel és írok egy e-mailt, ha megadod a címed, és ott pontosan mindent leírok!! :)
Az én emailem: bnesaci@freemail.hu
Üdv. neked ! 30 hetes kismama :D
Nagyon aranyos vagy!:)
Akkor leirom a cimemet:tibinamenyi@yahoo.com
Varom leveled!Elore is koszonom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!