Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Savtúltengést érzek, ilyenkor...

Savtúltengést érzek, ilyenkor mindig ennem kell valamit. Kb meddig szokott ez tartani? 4-5 hetes lehetek!

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Még vagy 35-36 hétig :-))
2009. márc. 17. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem biztos, hogy összefüggésben van a terhességeddel, mert ilyen korán nem nagyon jelentkezik. Majd később, ha már nagyobb a méhed, és nyomja a gyomrodat. Nem ettél valami olyat, ami felnyomhatta a savadat? Max. még az lehet, hogy a kajára lettél érzékenyebb. Én például a tejfölös ételek fogyasztása után érzem a savasodást, pedig előtte nem volt vele bajom.
2009. márc. 17. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sok savam volt. beszéltem dokival és adott rá gyógyszert: renit antracidum??? Nem tudom hogy hogyan írják. nekem nagyon bevált. és én is a terhességem elején kerültem ebbe a szituba. imádtam előtte a rostos üdítőt, terhesen viszont nem bírtam meginni, mert a savam egyből rendetlenkedett. beszélj dokival.
2009. márc. 17. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
probálj lugosito ételeket, italokat fogyasztani.sokkal hatásosabbak mint a kémiai gyogyszerek nincs mellék hatásuk saját tapasztalatbol tudom.teának tudom ajánlani a büzafü teát,zöldmezö teát.cékla teat.ezek mind elérhetö áron kaphatok gyogynövény boltokban
2009. márc. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!