5hetes vagyok és herpesz jött ki a számon! Mitől lehet?
Az allergiám nagyon felerősödött és rengeteget fújtam az orrom,nagyon kidörzsölődött a szám is nem csak az orrom és pont ott jött ki a herpesz!
Mit használhatok?
Azért félek picit mert tavaj elment egy babám még szintén az elején és akkor is kijött a herpeszem!
Ez most más érzem,hogy renben van minden,de azért picit félek!
Először is nyugodj meg, ettől nem megy el a baba!
Nekem is volt a terhességem alatt, nem is egyszer, én is megijedtem nehogy legyen valami baja a picinek, rákérdeztem a dokimnál, és mondta, hogy nem lehet semmi baj.
Nekem azt ajánlotta, hogy ne használjak bolti krémeket, hanem a gyógyszertárban kevertessek cink-pasztát, és azzal kenjem, pár nap alatt le is szárította.
Köszönöm!!!
Próbálok nyugott lenni,meg pozitívan hozzáálni,de azért nem mindig olyan egyszerű:S
Én sem gondoltam,hogy amiatt megy el csak,hogy nem-e valami kísérő tünet!
Najó befejeztem!Nem kombinálok!:))
Szia! Nekem is volt, igaz a 2. trimeszterben, és nem lett semmi baj. Nekem azt mondta a dokim, hogy ne kenjek semmit rá, mert terhesen nem lehet, majd magától leszárad. Egy kicsit tovább tart, mintha kennéd, de elmúlik.
Egy hátrányom viszont származott belőle, a lányom is hajlamos rá. 1 éves, és már túl van egy herpeszen, 5 hólyagoson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!