Nekem is mindig pecsételtek. A kötelező vizsgálatokra mentem csak és minden leletem jó volt, összesen 18 pecsétem lett(6 védőnői + 12 doki)
2011. máj. 31. 13:24
3/12 anonim válasza:
szia
én az összes terhesgondozáson megjelentem kb 12 szer
de amikor igényeltem az anyaságit a dokinő csak 10 alkalmat igazolt le,.
végül is mindegy a lényeg hogy 4 alkalom meglegyen és jűr a pénz, de ha nem igazol nincs pecsét, SZÓLJÁL!!
bár ha fogadott dokid van akkor nem tudom ez hogy működik
2011. máj. 31. 14:06
4/12 anonim válasza:
Nekem egyetlen egy alkalommal nem adott a doki, de igazából akkor semmit nem is csinált, csak megbeszélés volt. Így is majdnem betelt már a kiskönyvem, pedig van még hátra 7 hetem...
2011. máj. 31. 14:12
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én szóltam a védőnőnek, hogy hogy is működik ez? Erre azt válaszolta (flegmán)más is be tud járni végig. Csak az a gondom hogy délben kezdődik és majd 4 km-t sétáljak a tűző napon...
2011. máj. 31. 14:42
6/12 anonim válasza:
18 pecsét összegyűjtője vagyok
Hogyhogy csak 2 pecséted van? Hány hetes vagy?
Komolyan 4 km a védőnő?Nem semmi, szegénykém, nem lehet egyszerű terhesen ebben a melegben annyit sétálni? Busszal nem megoldható? Vagy éppen akkor nem megy?
2011. máj. 31. 14:46
7/12 anonim válasza:
Nekem eddig egyszer sem pecsételtek.
18 km
2011. máj. 31. 15:15
8/12 anonim válasza:
A védőnői pecsét egyébként nem számít, csak az orvosi. Abból is a négy kötelező UH, amin vagy ami után mindenképpen pecsételnie kell a dokinak. Nekem sem volt sok pecsétem, de nem is jártam annyit dokihoz. Egy hónapban 1x max., védőnőnél meg összesn négyszer voltam.
2011. máj. 31. 15:15
9/12 anonim válasza:
Nálunk nincs is olyan, hogy a védőnő együtt tartaná a tanácsadást a dokival. :) A védőnő nem is a kórház közelében van. Viszont mindig adnak pecsétet mindkét helyen...
2011. máj. 31. 17:57
10/12 anonim válasza:
Kell adniuk, de jó ha tudod, hogy a kötelező Uh során, és a szüléssel is jár egy-egy pecsét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!