Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számoltam hogy hanyszor...

Számoltam hogy hanyszor rugott a baba 30 perc alatt.13szor. Ez eleg jo? Kb.1 hete erzem a rugasait 19. ik hetben jarok

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez igen,élénk a pocaklakó,de szerintem még nem kell számolnod.Majd a 34. héttől ráérsz számolgatni,de az mindenesetre biztos jele annak,hogy ilyen élénk,hogy jól érzi magát és tele van energiával!
2009. márc. 17. 15:20
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom! akkor szerinted ez szep eredmeny? csak kivancsisagbol szamoltam. ez azt jelenti hogy jol erzi magat?olyan mint egy kis halacska a vizben, ficankol:)
2009. márc. 17. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon jó,hogy ilyen élénk.De akkor se aggódj,ha nem minden nap egyformán aktív,mert nekik is vannak napjaik,amikor kicsit lustábbak.Nekem is ilyen élénk pocaklakóm van egyébként,mi 28 hetesek vagyunk.Van egy terheskönyvem,abban az van írva a 28. hétre,hogy nézzek ki egy órát este és egy órát reggel,amikor figyelem a mozgását.Ha tíz mozgás megvan az adott órán belül,akkor biztosan minden rendben van,jól érzi magát a kis ember.Én nem is számolom,mert fél óra alatt is többet rúg,mint tíz.Boldog babavárást!
2009. márc. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!