Most mi lesz? A doki nem volt valami bőbeszédű, én pedig most fordítottam le a leletemet.
Azt írja:
cervix tenyésztés levéve, grav ut. fundus px/k, ut. nem contactilis norm alaptónus, KT.
140/min magzati szívfrekvencia
C=3000, álló burok,
Hólyagtáj nyomásérzékeny
Dg:
Gravs 29.
Cystitis acuta
Kolpitis
Na most tudom nagyjából mit jelentenek, méhfenék a szegycsont alatt, nem képes összehúzódásokra.
De hogyan lett 29 hetesen 3000 a méhszájam, mikor 24 hetes korom óta 2000-es?
És mennyire tud komoly lenni így a 30. hét határán egy heveny hólyaghurut illetve hüvelygyulladás?
Annyira izgulok. A tenyésztés csak 2 hét múlva lesz meg és a doki nem biztatott jó szóval.
Kaptam Cedax tablettát 5 napra és hüvelykúpot. De kicsit félek, hogy a babámnak lesz valami baja.
Szia! Én nem a Ferenc vagyok, de remélem, segítek....
A méhszájad teljesen zárt, tehát a felszálló fertőzések egyelőre nem jutnak át a babádba, így meg különösen nem, hogy kaptál rá (abszolút tökéletes, erre való és a terhesség alatt végig szedhető) antibiotikumot. A méhszáj állapota elég szubjektív, a minap én is úgy jártam, hogy a dokim 2111-et írt, mely 2 hét múlva kicsit visszazáródott, valószínűleg a feje épp nagyon nyomta a méhszájat. Úgyhogy először is nyugi, minden rendben van, teljesen a szakma szabályai szerint kezel a dokid, s nem lesz baja a babónak ezektől.
sürgősségi orvos 39 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!