Mire számíthatok, ha nincs pénzem magánorvosra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még csak 16 hetes vagyok, eddig sem jártam magánrendelésre, sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak, így valószínű, hogy szülésnél sem fogok tudni felfogadni orvost.
Mennyivel számíthatok másabb bánásmódra?
Előre is köszönöm.
2011. máj. 30. 16:23
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
És szülésznőt honnan fogok tudni "beszerezni"?
2011. máj. 30. 21:18
12/14 anonim válasza:
Ha fogadsz egyet, akkor az ugye szintén pénzes. Ha nem, akkor annál fogsz szülni, aki éppen ügyeletes
13/14 anonim válasza:
A szülésznő-fogadást kórháza válogatja...meg kell kérdezni, lehet-e. Ott, ahol én szültem, szülésznőt nem lehetett fogadni, volt az ügyeletes és slussz (Na, tőle aztán kiráz a mai napig a hideg). Mellesleg tényleg jobban megéri szülésznőt fogadni, mint dokit, de csak akkor, ha ismersz olyat, aki jó.
14/14 anonim válasza:
Én is szülésznővel szültem a Szt. Imrében, és nem mondott tarifát, ránk bízta. Úgy tudom 5 és 30ezer között szoktak kapni a szülésznők, ami nem mindegy a doki 70-140 ezréhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!