Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti kombinált az a...

A 12. heti kombinált az a vérvételt + uh-ot jelenti igaz?

Figyelt kérdés

Vagy rosszul tudom? És ha az, akkor vérvétel előtt lehet-e enni?

Azért kérdezem,mert egy ismerőssel kb. egyszerre csináltatjuk, csak ő sztk-san én magán úton.

Én délutánra kaptam időpontot, és nekem nem mondták,hogy előtte nem szabad enni. Délutánig ki sem bírnám. Az ismerősnek viszont a védőnő azt mondta,hogy ne egyen előtte!

Most akkor hogy van?

2011. máj. 30. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet enni előtte mert vércukrot is néznek és ha eszel előtte nem mutatna valós eredményt!!!
2011. máj. 30. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az ismerősöd sztk-s úton csináltatja, akkor valószínű neki akkor nézik a teljes vérképet is, ezért nem ehet előtte. Neked a maszeknál, csak a down kórra veszik le a vért ezért ehetsz.
2011. máj. 30. 09:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, akkor valószínűleg nekem csak down-ra veszik le,ezért ehetek!

Nem igazán értem még ezeket!:)

2011. máj. 30. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig egyszerű: ha cukrot is néznek a véredben, akkor nem ehetsz (ez így van teljes vérképnél és majd a 26 hetes terhelésesnél is). De csak valamely hormont vagy kromoszómát (pl down vagy edwards) nézik, akkor ahhoz nincs köze az elfogyasztott ételnek. Lassan kell menned vércsoport szűrésre, nekem a macskák miatt toxoplasmára is kellett mennem, ott is lehetett előtte enni. 16. héten az afp előtt is lehet enni.
2011. máj. 30. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Vércsoport mérésre, hogy kell? Arra magándoki adhat beutalót?

2011. máj. 30. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a héten megyek az első vérvételre. A 12. hetesen UH lesz és vérvétel. A doki azt mondta, hogy nyugodtan ehetek előtte, én is sztk-ra járok.
2011. máj. 30. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ehettem a kombinált teszt előtt (vérvétel+uh). Én is délutánra mentem, úgyhogy szép lett volna, ha nem ehettem volna...

Csak akkor nem ehettem, ha teljes vérképet néztek, de nekem azt nem 12 hetesen csinálták.

2011. máj. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!