Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes terhesen sok a...

30 hetes terhesen sok a felszedett 10 kg?

Figyelt kérdés
73 kg-ról indultam,most 83 vagyok.Csak a pocim lett nagyobb,legalábbis mindenki így látja.
2008. febr. 19. 14:48
 1/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Én 20 hetes vagyok, és már simán felszedtem 10 kilót. Na, ez már sok. Viszont nagyon sovány voltam előtte.
2008. febr. 19. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad, nem sok, még fog feljönni rád kiló a végéig, de majd szülés után leadod.Nyugodj meg,nem sok-
2008. febr. 19. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én 24 hetesen kb. 7 kg-t híztam, nálam is az van, hogy mások szerint is csak a pocim nagy. Nem sok nyugodj meg, lényeg, hogy koplalni nem szabad, majd szülés után lemegy!
2008. febr. 19. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem sok.ilyenkor nem is szabad ilyennel foglalkozni.
2008. febr. 19. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 25 hetes vagyok és 9 kg-nál járok...Pedig nem eszek kettő helyett, csak normálisan, de nem tudok mit csinálni csak jönnek a + kilók.:(Mondjuk elég vékony voltam eddig, talán azért jönnek rám ilyen könnyen a kilók. Sztem a tied sem sok! Én 5 hét múlva kb 13nál fogok tartani:(
2008. febr. 19. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok az a t0 kíló, bát max 12-15 kilót kell az egész terhesség alatt híznod, úgyhogy nem gáz az a 10 kg. :)
2008. febr. 19. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Épp ma kérdeztema a védőnőmet mennyit "illik" híznom. 22 hetes vagyok, eddig 4 kg-t szedtem fel. Azt mondta 70-ig semmi gond (a végéig). A végére a babára 8 kg-t lehet számolni, ebben benne a baba, a magzatvíz, a megvastagodott méhva, vér, víz...Ez az, ami e szüléssel lejön. A többi a mi gondunk...
2008. febr. 19. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 30 hetes vagyok és 22 kg szedtem fel. Viszont én nagyon vékony voltam. Ugyhogy felsem tünik. Én nem is foglalkozom annyira a kilókkal majd szülés után lemegy. Nem fogok koplalni, mert azzal a babának is árthatok.
2008. febr. 20. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!