Szőrtelenítő krémet lehet használni hasfalra?
Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 14:23
1/7 anonim válasza:
az orvos tudja megmondani a pontos választ,de én nem tenném.mert én ugy hallottam hogy ha valaki terhes nem minden krémet lehet kenni a hasra mert valamennyire az beszivodik.
2/7 anonim válasza:
Én nem tenném. Ha van ott pár szál szőr, borotváld le.
4/7 anonim válasza:
szia,én a hasamat ami pár szál ször kinött legyantázom,azt tuti lehet,krémmel nem nagyon ajánlják. 25 hetes kismama.
5/7 anonim válasza:
Én epilálni szoktam,így sokáig nem nől ki.Krémet én sem használnék!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne szedd le mert utána tök szőrös lesz!
7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már most nem egy pár pihe van, eddig krémet használtam rá, de köszi lányok most semmiképp nem fogok.A kozmetikusnál nem ciki, ha gyantáztatni megyek a hasam? Mert magamnak nem csinálom, mert kényes vagyok, és mástól elviselem a fájdalmat:-))
2008. febr. 20. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!