Nagyon megvagyok fázva és nem nagyon kívánom az ételt. Árthatok a picinek ha 1-2 napig nagyon keveset eszem? Hőemelkedésem is van mennyinél kell be venni lázcsillapítót és milyet?
Figyelt kérdés
Egy 30 hetes kismama2008. febr. 19. 13:47
1/6 anonim válasza:
Biztos hogy nem ártasz...Én is meg vagyok nagyon fázva, és semmi étvágyam nincs, csak iszom. Annyit egyél, amennyi jól esik, a baba úgyis elveszi, ami neki kell:-)
38 felett kell bevenni algopyrint, ha 2 óra mulva nem megy le, lehet mégegyet. De többet nem.Ha nagyobb baj lenne, beszélj a védőnőddel, vagy orvosoddal.
2/6 anonim válasza:
Ha te nem is eszel a babód elveszi,ami neki kell,ne aggódj!
A lázcsillapítónak probáltam utánanézni,de nem sok mindent találtam.
Leginkább,hogy ne szedj gyógyszert.
Erről beszélj a dokiddal,az a legjobb!
Boldog babavárást!
21 hetes kismami
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most olvastam az algopiryn használatiját,hogy első és az utolsó 3 hónapban nemszabad szedni. Most akkor a mi a helyzet?
2008. febr. 19. 14:31
4/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz a picinek nem lesz baja ha kevesebet eszel. Viszont a 38 feletti hőmérséklet veszélyesebb a babára mint a lázcsillapító,ezt az orvosom mondta.Esetleg kérdezd meg az orvosodat,hogy milyen lázcsíllapítót szedhetsz 30 hetesen. Hogyha még nem éri el a 38 fokot a hőmérsékleted próbálkozz vizesruhával.
5/6 anonim válasza:
Egy hasonló kérdés kommentjei közül másoltam ki, (állítólag ezt lehet szedni, de inkább kérdezd meg az orvosod):
Paramax Rapid 500 mg fájdalom és lázcsillapító
6/6 anonim válasza:
Panadol és Rhubofen. A lázat csillapítani kell. Kérdezz rá a patikában, de úgy tudom ezeket szokták szedni a kismamák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!