AFP:1,69;a többi eredményem a kombináltból is mind jó.39 vagyok, a nőgyógyászom nem javasolja az amniót! Ti mit tennétek?
Most leszek áprilisban 29 éves, a babám 6 hós. A terhesség alatt engem 4 orvos is látott, mégsem vett észre senki semmit. Az egyik doki az én orvosom, egy másik orvos akkor látott, amikor kisebb vérzéssel bent feküdtem a 14. héten. Harmadik orvos a 20. héten csinált ultrahangot, 4D-set is, mert a saját orvosom nem készít felvételt. A negyedik egy orvosnő volt, aki a 25. héten nézte meg főleg a szivecskéjét, hogy ezzel is kizárjuk (bizonyos százalékban)a Down - kórt. De egyiket sem hibáztatom, mert ahogy már írtam ígyis - úgyis megtartottuk volna.
Egyébként nem látni rajta, egyelőre. Nagyon figyelmes, kiegyensúlyozott, mosolygós, eleven baba, 1 hós korától átalussza az éjszakát, szépen hízik. Egy kicsit gyengébbek az izmai, de ezen tornával lehet segíteni és van egy kis lyuk a szivecskéjén, ami úgy néz ki beforr magától. És bíztatnak, hogy ezekből a gyerekekből is nagyon sokat ki lehet hozni.
Tudom, hogy más betegség is előfordulhat, de ez az én személyes tapasztalatom és csak segíteni szerettem volna vele.
Boldog babavárást! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!