Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most izguljak vagy sem?

Most izguljak vagy sem?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta elég gyakran szúrkál a hasam alja, vagy a méhem nemtudom.Ez most normális vagy menjek dokihoz?nincs semmi más se görcs se vérzés, csak egyoldali szúrkálás ill. meg akar jönni érzés?egész végig ilyen lesz?

köszi 12 hetes kismama

2008. febr. 19. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyúlnak a méhszalagok,nincsen semmi baj.

Egy időre majd elmúlik,(nálam legalábbis így volt)aztán megint fog fájdogálni a pocak alja,ez normális.

Ha nem vérzel,nem görcsölsz,akkor minden OK.

Boldog babavárást!

21 hetes kismami

2008. febr. 19. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:) azt tudom hogy változunk, csak ennyi ideig még nem éreztem ilyet csak időnként..azért gondoltam hogy gáz lehet..
2008. febr. 19. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj ez a terhesség velejárója.Nekem is voltak ilyen érzéseim.
2008. febr. 19. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak ilyen tüneteim, és tényleg normális dolog, azért megemlítheted a dokinak, lehet hogy szedhetsz magneB6-ot is esetleg. Lesz még más is hüvelynyilalás.. :) meg esetleg zsibbadgatások itt-ott :))

De megéri! :)

Boldog babavárást!

23 hetes kismama

2008. febr. 19. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Erre a zsibbatgatásra felkaptam a fejem. Ilyen nekem is van, a bal lábamban a forgóm körül, ha fekvő helyzetben vagyok főleg. Akkor ezek szerint ez is a terhesség miatt lehet?

9 hetes kismama

2008. febr. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!