28 hetes vagyok, és azt kell mondjam nem túl aktív a babám, nem sokat mozog, ez vajon normális?
Párom Anyukájának a kisfia sem mozgott sokat, volt mikor egész nap meg sem mozdult!
De ha Téged megnyugtatna akkor menj orovoshoz és kérdezd meg, szerintem normális.
szia!
nálam az volt a helyzet, hogy nem éreztem igazán a babám mozgását, mert sok volt a magzatvíz. Lehet nálad is ez lehet, ezért nem érzed az intenzív mozgásokat. De persze lehet az is, hogy csak ilyen nyugodt típusú a babád.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!:)
Én is így gondoltam, csak kellett a megerősítés, mert első baba.
Én is 28 hetes vagyok, mostanában az elmúlt 2-3 napban alig mocorog, de előtte nagyon aktív volt. Én is izgulok hidd el, főleg, hogy első babuci, de most volt egyhuzamban 2 ultrahangom (26 és 27. héten) a dokim a 30. héten nézni fogja uh-val, majd a 32. héten van a kötelező. Ezeket már csak kibírjuk. Nem?
Szerintem csak nyugodt a babád. Boldog babavárást és kellemes szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!