Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 31. hetes kismama vagyok,...

A 31. hetes kismama vagyok, normális e ha eszem és mégis mindig éhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy jelen állás szerint hány kiló vagy és mennyi volt a normál sújyod.
2008. febr. 19. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, én 17 hetesen vagyok így.Sajnos tapasztalom, hogy nagyon nehéz visszafogni, én próbálok napközben keveseket de sokszor enni,és este felé joghurt, gyümölcs.De gyümölcsből is olyat, ami nem csinál savat.Nehéz dolog.Meg ha napközben éhes cagyok , és tudom hogy előtte ettem nemrég, megiszom egy pohár vizet,vagy teát.

Boldog babavárást!

2008. febr. 19. 11:57
 3/7 A kérdező kommentje:
a súlyom jelenleg 55 kg,45-ről indultam!!
2008. febr. 19. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Még fogsz egy kicsit hízni, de az nem baj, madj a szülésnél meg leadod. Egyél keveset naponta többször, de a lényed, hogy ne vidd tulásba. :)
2008. febr. 19. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem ilyen problémám az elejétől van folyamatosan éhes vagyok csak nálam az is közre játszik hogy nem tudom mit egyek ezért mindig kavarok magamnak valami fincsit az a lénye hogy ha eszel is töbször egy nap ne sokat ne teljes jólakásig hanem olyan elég érzésig és ha még mindig nem szünik akkor én tejet szoktam tea vagy viz helyet az azért kicsit laktatóbb gyümölcsöt sokat na és vannak ezek a fürészpor jellegü pufasztott rizsek :)olyat szoktam rágcsálni egy kis dzsemmel vagy mézzel még jók is tudnak lenni kitartás már nincs sok hátra biztos fogsz még hizni de a mostani sulyod jó állitólag 14kg -ig normális 40hét alat addig jó baba várást
2008. febr. 19. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos mivel 45 ről indultál semmitől sem kell tarts! :)) Remek formában vagy! Persze ez a magasságtól is függ mondjuk. Én is állandóan éhes voltam, hiába ettem, mostanában azzal trükközök, hogy pl. megiszok egy bögre tejet, az amúgy is telít, vagy pl. egy alma, nekem az is segít, vagy csavareok valami vegyes gyümölcslevet, mivel nagyon szeretem sokat megiszok belőle és így azt érzem tele vagyok. Ráadásul nagyon egészséges. (répa, alama, narancs, ezeket csavarom egybe.. hmm nagyon jóóó! ;)

Aztán újabban rákaptam a szotyira, annyira nem hízlal mint amennyi ideig el tudok vele bíbelődni, és fincsi is.. persze csak ha nem rügyezel ki. :))) Esetleg próbáld meg enni a korpatablettát, az eglszséges és telít, szerintem ártani nem árt, legalább segíti a székletet is!

Remélem segíthettem ;)

23 hetes kismami

2008. febr. 19. 12:58
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek! Megfogadom a tanácsokat!! :)))

Mindenkinek kellemes babavárást!!

2008. febr. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!