Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hüvelyben érezhető kb....

A hüvelyben érezhető kb. barackmag méretű dudor, lehet a leszállt méhszáj?

Figyelt kérdés
Előre bocsánat az intim leírásért, de máshogyan nem tudom elmagyarázni... Most vettem észre, hogy a hüvelyem bemenetében van egy nagy dudor (eltorlaszolja), szinte "kilóg" (tükörrel is látszik egyértelműen). Lehet ez a leszállt méhszáj? Volt más is így? Ez koraszülést jelenthet? 25 hetes terhes vagyok, 2-ik Babával. Görcseim nincsenek, nem vérzem. Kislányomat sokat emelgetem ez igaz (10 kiló). Eléggé pánikban vagyok, holnap azonnal megyek az ambulanciára. De addig is nagyon örülnék, ha írnátok tapasztalatokat, tanácsokat!
2011. máj. 28. 22:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem bírtam magammal tegnap, így bementem az ügyeletre. Szerencsére valóban nem a méhszáj, minden teljesen zárt és a helyén van :) Azt mondta az orvos, hogy egy vénatágulat, ami szülés után elmúlik majd. Figyelni kell majd, hogy nem nagyobbodik-e, mert esetleg kizárhatja a hüvelyi szülést. Megynyugodtam :) (egyébként tényleg pont úgy néz ki, mint a Bartholin-mirigy, de arról nem eset szó)

2011. máj. 29. 07:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök, h nincs nagyobb baj. Vigyázz magadra! :)
2011. máj. 29. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Jól van! Tenyleg erdemes volt megmutatni, mert távdiagnozisban szerintem nem derult volna ez ki.
2011. máj. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!