Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki mostanában vette át a...

Aki mostanában vette át a Felicitas csomagot, annak mi volt benne?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy Johnson's tusi,egy kék kis műanyagkanál,Sudocrem ami tényleg nagyon jó,ha piros a baba popsija,és a sebekre is,egy kis színes labda,ami kicsit csörög,tájékoztatók,egy kis fehér fürdőkesztyű,Nivea popsikrém,ezek persze minták.
2009. márc. 16. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én egy pár hete vettem át, ezek voltak:

1 db Mam játszós cumi

- 2 db Chicco melltartóbetét

- 1 db Pampers newborn eldobható pelenka

- 5 filter Mecsek tejszaporító tea (az ánizsillat átjárja a teától az egész ajándékcsomagot:)

- 1 db Avent tejespohár

- 1 db fél literes Szentkirályi babavíz

- 2 db Sába intimszappan minta (az egyik férfi!???? :D:D)

- egy halom reklámanyag, tájékoztatófüzet :)

2009. márc. 16. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Két felicitas csomag van, gondolom az elsőre gondoltál, amit a szülés előtt vehetünk át. Én most vettem át és nekem volt benne 1 Aventes anyatejgyűjtő pohár fedővel, egy Mam cumi, Nivea krémminta (testápoló és popsikrém), Pampers pelenka 1 db, intim mosakodógél anyukának, apukának is (persze minták), babamatrica autóra, fél liter baba ásványvíz (Szentkirályi), teakeverékek. Ja és egy halom prospektus, reklámanyag!

29 hetes kismami

2009. márc. 16. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugyanaz mint a 19.07-nek
2009. márc. 16. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
És kitől lehet ezt átvenni??
2009. márc. 16. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kaptunk a védőnőtől még az elején kis könyveket. Az egyikben benne van a kupon, amit ki kell tölteni, és a könyvben fel van sorolva több oldalon, hogy melyik városban hol veheted át.
2009. márc. 16. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pontosan ugyanaz, mint a 19:07-es válaszolónak. És a poén: A cuminak lejárt a szavatossága januárban. :s

(a csomagot jan. végén vettem át)

2009. márc. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!