Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP eredményt, ha nem jó,...

AFP eredményt, ha nem jó, akkor címre küldik. Kitől érkezik ez a levél?

Figyelt kérdés
Ha minden rendben, akkor a védőnő kapja. Ha gond van, azt mondták címre küldik. Kaptam egy ajánlott levelet,valami egészségvalami címzettként, nem lehet elolvasni. Kórház küldi ilyenkor, vagy honnan érkezik a levél?
2009. márc. 16. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a terhesgondozóba küldték az eredményt,nekem jó lett,de a rossz eredményt is oda küldték volna.

Te nem jársz a gondozóba?

2009. márc. 16. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy a rossz eredmény házhoz megy, a jó a védőnőhöz. Örültem is múlt héten semmi levél nem jött, erre ma ajánlott valami.
2009. márc. 16. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
SZia! De mért nem vetted fel a levelet??
2009. márc. 16. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké, ajánlott levél érkezett volna, de nem voltam itthon, ezért bedobták az értesítőt. Arra van firkálva valami címzett, de nem lehet elolvasni, és csak aggódom, hogy AFP-vel kapcsolatos-e.
2009. márc. 16. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy tudod meg,ha majd elolvasod. Ha mégis az és rossz az eredmény akkor se ijedj meg,mert sokaknak rossz és mégis egészséges a baba. Tehát az még semmit nem jelent,lehet,hogy rossz idöben vették le. Majd úgyis mész UH-ra és ott pontosan látni fogják,ha baj van. Nyugi!
2009. márc. 16. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
vagyis hogy nincs baj
2009. márc. 16. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!nekem házhoz küldték és jo az eredmény....védönöhöz is kiküldték e azt nem tudom.

21hetes km:)

2009. márc. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!