AFP eredményt, ha nem jó, akkor címre küldik. Kitől érkezik ez a levél?
Figyelt kérdés
Ha minden rendben, akkor a védőnő kapja. Ha gond van, azt mondták címre küldik. Kaptam egy ajánlott levelet,valami egészségvalami címzettként, nem lehet elolvasni. Kórház küldi ilyenkor, vagy honnan érkezik a levél?2009. márc. 16. 18:54
1/7 anonim válasza:
Nekem a terhesgondozóba küldték az eredményt,nekem jó lett,de a rossz eredményt is oda küldték volna.
Te nem jársz a gondozóba?
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy a rossz eredmény házhoz megy, a jó a védőnőhöz. Örültem is múlt héten semmi levél nem jött, erre ma ajánlott valami.
2009. márc. 16. 19:06
3/7 anonim válasza:
SZia! De mért nem vetted fel a levelet??
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, ajánlott levél érkezett volna, de nem voltam itthon, ezért bedobták az értesítőt. Arra van firkálva valami címzett, de nem lehet elolvasni, és csak aggódom, hogy AFP-vel kapcsolatos-e.
2009. márc. 16. 19:25
5/7 anonim válasza:
Csak úgy tudod meg,ha majd elolvasod. Ha mégis az és rossz az eredmény akkor se ijedj meg,mert sokaknak rossz és mégis egészséges a baba. Tehát az még semmit nem jelent,lehet,hogy rossz idöben vették le. Majd úgyis mész UH-ra és ott pontosan látni fogják,ha baj van. Nyugi!
7/7 anonim válasza:
szia!nekem házhoz küldték és jo az eredmény....védönöhöz is kiküldték e azt nem tudom.
21hetes km:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!