Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Csak műtéttel...

Terhes vagyok. Csak műtéttel távolítják el, Melyik szülő aláírása szükséges? 13/l

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkora kamu mint állat!

Sőt szerintem még a helytelen írást is direkt csinálja.Ja és ha 13 évesen abortuszra mész akkor már a rendőrséget is bevonják.

Ha viszont igaz a kérdés akkor a drága apuka felelni fog a tettéért,arra számíthat.

2011. máj. 28. 00:59
 22/25 anonim ***** válasza:

nem kell megneveznie az apukát, hülyeségekkel ne ijeszgessétek...

ezekből van a kukában landolt újszülött...

2011. máj. 28. 11:28
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
Ha anyukád meghalt akkor apukádé vagy egy hivatalos gyámé. Miért csináltál ilyen butaságot? Még olyan fiatal vagy mi értelme volt szexelni főleg védekezés nélkül? Én nem ítélkezni akarok csak kíváncsi vagyok rá hogy ez mire volt jó?
2011. máj. 28. 13:42
 24/25 sumergo ***** válasza:
38%
Szerinted édesanyádat ki fogják ásni, hogy írja alá??? Te nagyon-nagyon buta vagy. És persze, akkor apukádnak kell, aki remélem nem a gyermeked apja is egyben! Gondolom a bőrszíned nem a fehér.Még babáznod kéne, meg homokozni, nem szexelni. Ja, és gondoltuk, hogy lány vagy, ha már terhes! Hová jut így a világ!
2011. máj. 29. 20:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Jó az Apukáé is
2017. okt. 7. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!