Terhes vagyok. Csak műtéttel távolítják el, Melyik szülő aláírása szükséges? 13/l
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 20:40
11/25 anonim válasza:
ha szexhez van eszed, akkor olvass előtte. Ja és ne utána mert látszik megtörtént a baj. Kis csitri
12/25 anonim válasza:
Az abortusz tablettát itthon nem lehet kapni, de egyébként az alkalmazása is csak szigorú orvosi felügyelet mellett lehetséges. Nagyon komoly vérzést okoz, sok nő vérzett már el tőle. Egyébként, remélem, hogy nem komoly a kérdés... 13 évesen azért ez elég durva.
Illetve, ha anyukád meghalt, akkor nyilván nem fogják kérni az aláírását. (Részvétem, amúgy miatta).
13/25 anonim válasza:
Ha anyukad meghalt sajnalom,de akkor ne azt kerdezzd"melyik szulo alairasa"Hat apukad
14/25 A kérdező kommentje:
Jolvanna! ASzthittem anyukáé kell!
2011. máj. 27. 21:16
15/25 anonim válasza:
te nagyon sötét vagy, nyilván ha anyukád meghalt nem az ő aláírását kérik.az ellenőrződed ki írja alá?ja, nem is jársz suliba, csak megdugatod magad?
16/25 anonim válasza:
Ha igaz: a tabletta illegális Magyarországon. Az abortusztó lehet, hogy meddő leszel.
17/25 anonim válasza:
A doki úgy is mondja, hogy hová kell menned és nyugodtan kérdezd, ha nem tudsz valamit. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon így jártál.
Hát igen, sajna műtét lesz, a tabletta valóban nem legális nálunk.
18/25 anonim válasza:
Na nálam vered a bizosítékot! Tudod mivel? 13 vagy, de helyesen nem tanulál meg írni...k-rni tudsz, de a bioszórán tuti nem figyeltél...és még nagy pofád is van! Büszke lehetsz magadra!
19/25 anonim válasza:
A poén engem szólnak meg, hogy fiatalon szültem.
17 éves volta.
20/25 anonim válasza:
Az abortusz tabletta nem illegális magyarországon. Most használta nem rég az egyik barátnöm, mert sajnos meghalt benne a baba. A probléma csak az hogy 100.000 ft 1 tabletta és csak rózsadombon alkalmazzák ezt a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!