Kismamik ti miből tudtátok hogy fiút/lányt hordtok a szívetek alatt?
Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán tudtátok még mielőtt uh-n megmutatta volna magát. Éreztétek, vagy vannak ilyen tipikus "tünetek" amiből lehet sejteni?2011. máj. 26. 21:41
11/17 anonim válasza:
nekünk 2 kisfiunk van, mindkét terhességem jó volt :)
Nem hánytam 1x sem, nem voltam rosszúl.
én megálmodtam az elsőt hogy kisfiú, de a másodikat nem.
12/17 anonim válasza:
Mikor megláttam a pozitiv tesztet tudtam,hogy kislány lesz.Honnan?Fogalmam sincs egyszerűen tudtam.Utána többször is kislánnyal álmodtam.Most 36 hetesek vagyunk edddig 4 szer is megerősitették,hogy kislány lesz.Remélem szülés után is igy marad:)
13/17 anonim válasza:
Nekünk nem jött össze elsőre, próbálkoztunk pár hónapot. Pár nappal azután fogant meg, hogy a párom megkérte a kezemet. Ebből arra következtettem, hogy csakis lány lehet, mert a fiúk nem figyelnek ilyesmire :))) Aztán csak édeset kívántam. Éreztem, hogy lány lesz. Sokszor elbizonytalanodtam mondjuk, mert azt hajtogatták nekem, hogy fiú lesz, na meg sokszor álmodtam is azt, hogy fiút szültem, de a 24. héten megmutatta végre magát! Remélem most már nem kukacosodik be :)
15/17 Dr. Kovács Apuka válasza:
Egyedül apuka spermáján múlik, hogy fiú avagy lány lesz-e, mert a sperma x vagy y kromoszómájú lehet, az adódik hozzá az anya x kromoszómájú petesejtjéhez. (XX lány, XY, fiú)
Az, hogy a növekvő magzat melyik lett, csak az UH tudja megmondani, mert a pocak formája, a rosszullétek mind-mind anyuka alkatán, állapotán múlik.
16/17 anonim válasza:
Kizárólag megérzés szinten működött. Mindkét terhességem ugyanolyan tünetekkel járt, az első lány, a második fiú.
17/17 anonim válasza:
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok és elmentünk az első uh-ra, kijöttem és egyszerűen TUDTAM, hogy lányom lesz. 7 hetes voltam akkor, még semmit nem láthattak belőle. Megérzés vagy mi, nem tudom, de biztosan tudtam és egy percig sem voltak kétségeim a terhességem alatt. Tényleg lány lett. A tünetekben nem hiszek mert az általában mindkét nemnél jelentkezik, nincs olyan hogy csak lányos tünet, vagy csak fiús tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!