Ha hüvelygombám van, hol "kéne" viszketnie?
Mert folyásom volt végig az első babával is, és kenet mindig negatív lett. Most a második babával is van folyásom, és a kenet viszont pozitív lett gombára (soor: poz, zsúfolva fvs-sel és gomba fonalakkal).
De nem viszket, így nem is igen vettem észre, csak a doki vett kenete. És most olyan lelkiismeret furdalásom van, mert tudom, koraszülést is okozhat!
31 hkm
Ne legyen bűntudatod emiatt, nem tehetsz róla, ha tünetmentes vagy. Én is szörnyen megdöbbentem, amikor a doki közölte a tenyésztés eredményét, azaz candida gombám van. Kaptam rá kenőcsöt, most várjuk az újabb eredményt. Állítom semmi tünetem nincs, pedig utána olvastam és a candidának legalább 10 tünete van, nálam egy se volt.
Ne ostorozd magad, minden rendben lesz. Boldog Babavárást!
22h kismama
Köszi!!!
pont egy hete kezdtem el a kezelést (kúp+krém).
az első 3 napban úgy viszkettem, hogy csak na!
de most már semmi bajom nincs.
de olvastam, hogy még tart a gyógyulás ilyenkor, szóval vigyázok továbbra is, de jól érzem magam :)
köszi még egyszer!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!