Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Ha a 12. heti uh-on...

S. O. S Ha a 12. heti uh-on nem látszik a baba orrcsontja, akkor mennyi esély van rá, hogy down-szindrómás?

Figyelt kérdés
Tarkóredő 1.8 és a többi érték is jó.
2011. máj. 26. 20:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy egyáltalán nem is látható az orrcsontja.bízunk benne, hogy nem lesz gond.

köszi az eddigi válaszokat, de még várok tapasztalatokat, járt e valaki így, hogy nem látszódott aztán mégis csak egészséges babája született.

2011. máj. 27. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az orrcsont mérésének valóban nincs értelme, DE a meglétét kötelező vizsgálni!

Mérni nem kell, de igazolni kell, hogy ott van!

Hívd Hajdú Krisztinát! Hidd el érdemes elmenni!

Istenhegyi Klinikát hívd vagy én is szivesen elküldöm a mobilszámát.

Tündéri, aranyos és nagyon profi!

2011. máj. 27. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Kedves Kérdező!

Itt az én történetem, ne izgulj, nekem is rosszak voltak az eredmények, azóta betöltöttem a 17. hetet, a héten voltam 4D-n mindent rendben találtak, 2 hét múlva megyek a 18-20 hetes genetikai Uh-ra!

Boldog babavárást!

2011. máj. 27. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
2011. máj. 27. 13:17
 15/17 anonim válasza:
Szia! Én is most voltam a 12. héten az Istenhegyin Dr. Hajdú Krisztinánál kombinált teszten. Minden eredményem jó lett, a nyaki redő 1,6 mm, a véreredmény is negatív lett. Viszont az orrcsontra ráírta, hogy hipopláziás. Azt mondta, hogy látszik, de nagyon kicsi neki. Vissza hívott a 18. héten részletes genetikai uh-ra. Mi lett veletek? Megszületett már a baba? Egészséges? Hogyan alakult azóta a helyzet?
2011. dec. 3. 14:14
 16/17 A kérdező kommentje:
szia! igen, megszületett a baba, 1 hónappal hamarabb, de minden rendben volt, teljesen egészséges. remélem veletek is rendben lesz minden.
2011. dec. 27. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:

szia

később sem jöttek elő tanulási zavarok adhd vagy bármi?

2023. júl. 22. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!