Ha nekem az a szimpatikus mehetek oda szülni?
Interneten néztem utána és az Uzsoki kórház szülészete nagyon szimpatikus. Nincs fogadott orvosom, így is mehetek oda TB alapon? A bejelentett lakcímem a 6.kerületben van.
24 hetes kismama
Igen, oda mégy ahová szeretnél.
Viszont szerintem (bár ezt is megteheted) ne csak szülni ess be, hanem már a terhesgondozásra is oda járj, így könnyebb lesz a dolgod:)
Legkésőbb az NSTkre oda menj.
Amúgy szülhetsz ott, volt ott 17.keres is, 4.kerületi stb kismama amikor szültem, én tarcsáról "estembe"
A csecsemős tévedett.
Magyarországon szabad orvos és kórházválasztás van, oda mehetsz, ahová tetszik.
22.07 Szerinted.
Kérdező! Hívd fel őket:467-3800
22.22 igen, szerintem. Sőt, a jogszabályok szerint is....
Nem kell kérvény, a te szabad döntésed, hogy hol, vagy kivel szeretnél egészségügyi ellátást igénybe venni.
Érdekes, engem nem zavartak el, pedig két különböző pesti kórházban szültem, amellett, hogy gyöngyösi vagyok.
Mindenhol vannak túlbuzgó dolgozók, akik ismeret hiányában próbálnak hatalmaskodni, őket egyszerűen nem kell figyelembe venni. Nem küldhetnek el sehonnan.
Ja és még valami: kérdező, kicsi az esélye, hogy egy általános telefonszámon helyes választ kapsz, inkább őt hívd:
Bodnár Ágnes
Telefon: 06/20-4899-532 (hétköznap 9-17 óráig)
12:49!
Köszönöm szépen a telefonszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!