Milyen kenöcsöt kaptatok aranyérre?
Figyelt kérdés
Nem akarok ez miatt orvoshoz menni mert tök ciki és kaptam egy aranyér kenöcsöt de azt irja hogy terheség alatt kérdeze ki kezelőorvosát és csak utána alkalmazza. Kenöcs neve: Doxiproct plus OM. Szerintettek használhatom?2009. márc. 16. 11:22
1/7 anonim válasza:
Varázsdió aranyérkrém! ez a neve elég jó volt nekem használt hál isten már elmúlt:)Reméljük neked is hamar:)
2/7 anonim válasza:
Amíg terhes voltam, Sperti kúpot használtam. (Szülés után meg Mastu kúpot és krémet.)
3/7 anonim válasza:
Én Sperti kenőcsöt használtam szülés után, hamar rendbejöttem.
4/7 anonim válasza:
A szülésznőm azt mondta,ami vény nélkül aranyérre megvehető a patikában,az mind használható terhesen.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2009. márc. 16. 13:10
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én szülés után 2 héttel éreztem hogy aranyerem lehet. Hát volt is és én Reparont használtam. Pár napon belül rendbe is jött.
7 hetes baba ancija
7/7 anonim válasza:
Én eddig két félét használtam: Reparon krém ami egyáltalán nem vált be és elég drága. Most Hemoridot használok 3 napja... hát majd meglátjuk. Remélem jó lesz, mert már elegem van nagyon!!! Nem minden krémet lehet használni ami vény nélkül kapható ezt a gyógyszerész mondta, de ha utánanézel a neten ott is meglátod, hogy kb. 4 fajta krém és kúp van csak terheseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!