Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valakinek otthon kell...

Ha valakinek otthon kell pihengetnie, mivel foglalja le magát?

Figyelt kérdés
Én már 3 hónapja itthon vagyok és már unazkozom kicsit.Mit javasoltok?
2009. márc. 16. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én már sajna régebb óta vagyok már itthon,és az első időbe nagy takarítottam,főzök,mosok stb ,minden amit egy Nőnek meg kell csinálnia a háztartásba, olvastam,rejtvényt fejtettem,és most mégtöbbet olvasgatok a babavárással kapcsolatba.

Jó babavárást.

2009. márc. 16. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Sok dolgot csinálhatsz ülve: olvasás, rejtvény fejtés, internetezés, mindenféle kézimunka-kötés, varrás..., tanulhatsz nyelvet vagy valami mást. ilyesmire gondolsz?
2009. márc. 16. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én 10 hetes vagyok és a 4.héttől itthon vagyok. Szerencsére az államvizsgára tanulok, az lefoglal, de ha ez nem lenne, akkor mostmár szép idő van, lehet sétálni, de amúgy sokat olvasok az interneten is, néha megnézek valami jó dvd-t. Ha van ötletem főzök vagy recepteket keresek a neten, hogy mit főzzek, ezzel is megy az idő. Lehetne még keresztrejtévnyt fejteni. Szerencsére van kismama barátnőm aki otthon van vagy lassan szül és ha túl leszek az államvizsgán akkor át tudok menni hozzájuk. De amúgy nehéz dolog minden napra találni elfoglaltságot.

Ha megszületik a gyerek, ilyen "gondunk" nem lesz :D:D:D

Sok boldogságot!

2009. márc. 16. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én imádok itthon lenni. Délelőtt főzök, sütök. Olyan recepteket próbáltam ki, melyeket már régóta el szerettem volna készíteni. Imádok olvasni, végre kiolvashattam egy rakás L.L.L. könyvet. Szeretek sétálni is, olyankor nézelődök a városban és vásárolgatok. Érdekes, hogy a TV egyáltalán nem hiányzik, általában este szoktuk bekapcsolni, ha meg akarunk nézni egy jó filmet, ha van. Én próbálom kiélvezni még ezt az állapotot, amikor még azt csinálhatom amit akarok, mert ha itt lesz a baba, akkor már nem marad úgy időm magamra.
2009. márc. 16. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én julius ota itthon vagyok.Az eleje tényleg rosszul telt,sokat unatkoztam,hiányzott a munka.De késöbb megszoktam.Mindig eltudtam magam foglalni.Főzés,mosás,takaritás,vasalás,vásárlás.Találkozgattam a barátnőimmel.Időnként bementem a munkahelyemre(vittem a táppénzes papirt),pletykát gyűjteni.:)Fodrász,kozmetikus..Tök jo,hogy mindenre van idő.Késöbb a baba cuccai foglaltak el.Megvenni,mosni,vasalni.És szinte mindennap elmentem sétálni,és megyek még mostanság is.A lényeg,hogy ne gubozz be,messze van még a vége.38hetes km
2009. márc. 16. 11:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is imádok főzni,szeretnék is de eddig csak feküdhettem,sőt még most is.Már az összes keresztrejtvényt és pletykaújságot kívűlről fújom.De köszönöm a sok választ!
2009. márc. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!