Párom ma ment külföldre dolgozni,eddig soha nem voltunk még 2 napnál tovább távol egymástól. Hogy lehet kibírni? Nagyon elvagyok keseredve. Meglehet ezt szokni?
Szia,
Nekem csak három napot kell kibírni nélküle, de így is baromira nehéz.
Dolgozom még, ezért sem tudok vele tartani, plusz a pocak is akadályoz, meg félt:(
Ha nekem kéne 3,5hót kibírni nélküle, bele is hülyülnék:S
De meg lehet szokni.
Kitartást.
Amúgy van valaki veled? anyud, tesód, anyósod, barátok?
Biztosan a parodnak is nehez, ezert en azt tudom csak tanacsolni neked, hogy legyel nagyon "kemeny" es ne nehezitsed meg jobban a tavolsag okozta problemat. Az en ferjem olyan mh.-en dolgozik, hogy szinte a kocsiban el, folyamatosan uton van, hetente több napra nem is tud haza jönni, olyan messze megy a munkaja miatt... Nekem az elso harom ilyen ev volt nagyon nehez, mert szinte teljesen egyedül neveltem a kisfiamat, es "örömünnep" volt, ha a fürdetesre egyaltalan haza tudott jönni, föleg ha meg egy picit tudott is vele foglalkozni... :)
De tudom, hogy az aldozat egyik reszet ha mar ö bevallalta, akkor az enyem a masik fele, es igy közösen tudjuk ezt megoldani, felvallalni es igy jutunk csak egyrol a kettore. Büszkek voltunk arra, hogy mi magunk fizettük az esküvönket teljes egeszeben, meg a folyamatos a mindennapi kiadasokat,(az alberletet, a rezsit, az autoreszleteket) is sajat magunknak kell elöteremteni, es persze de közel sem utolso sorban, hamarosan megerkezik a masodik gyerekünk is, es tudom, hogy neki is megtudom majd venni azokat a fontos dolgokat, amire szuksege lesz.
Ettöl függetlenül hidd el kerlek, hogy nekem is volt rengeteg atsirt, maganyos, elkeseredett napom ... Igaz, mi telefonon mindennap tudunk beszelni, ez azert igy joval könnyebb, de teny, hogy mar közel tiz eve elünk ilyen eletet...
Neked rövidebb ez az idoszak, erre mindenkeppen gondoljal, es esetleg irjal egy naplot,egy konkret babanaplo plane kedves lenne, hiszen igy a parodat eppen ugy betudod vonni a törtenesekbe, mintha nap mint nap veled lenne... vagy ha ez segit, vegyel egy olyan naptart, ahol naponta lelehet tepkedni a napokat, es akkor talan jobban erzed az ido mullasat. Plane, ha a letepett lapokat elkezded felfüzni valamire, es lathatova valna elöbb-utobb, hogy kevesebb van hatra... :)
Remelem az egyik ötletemet hasznosnak talalod. :)
Nagyon drukkolok neked! :) Szia L.
Szia!
Az én párom kint dolgozik amióta megismerkedtünk. Ennek 3éve. Mi sajnos ehhez szoktunk hozzá. 2hetnte jár haza 1,5 napra és mindig sírok,mikor visszamegy. Főleg így terhesen sokkal másabb.
A Te párod is biztos azért megy ki,h jobb megélhetést biztosítson nektek.Gondolj arra,hogy miattatok csinálja és gyorsan elrepül az idő. Mi minden nap beszélünk telefonon. Ha gondolod megadom,hogyan jön ki a legolcsóbban,mert mi végigjártuk az összes szolgáltatót. Így könnyebb,ha hallom a hangját. És ha gondolod nekem nyugodtan írhatsz privit is,beszélgethetünk ha van kedved.
27hetes
Szia!Nekem a párom olaszban dolgozik...nyáron együtt mentünk ki,de én hazajöttem egyetemre,ö maradt...akkor 2honapra rá jött haza 1honapra.majd december 1jén megint vissza(de akkor már terhes voltam)...azota nem volt itthon,pedig már március közepe van és még kb egy honap mire jöhet..szal összesen 4.5honap lesz....de 4-6hetet itthon lehet.Nyárra megint vissza.
iszonyu nehéz lesz,föleg az elején.Meg lehet ám szokni.
Én szüleimmel lakom még,anyukám vigasztal mindig,vele sokat beszélgetek és ez sokat segit.
Ha vannak bnöid sokat legyél velük szabadidödben,ök majd lekötnek.
Nekem a legjobban a törödés(amit szüleimtöl is megkapok,de az más),az h odabujjak hozzá..ezek hiányoznak.
Ultrahangon sem láthatta még a pici Fiunkat,majd talán 27hetesen .
Gondolj arra hogy ha itthon lenne mennyit keresne?(nem tom az anyagi helyzeteteket,de gondolom nem véletlen megy ki).Jobb lenne idegeskedni a betevö miatt?föleg h baba lesz.....
Mi télen ugy néz ki költözünk ki hozzá...a legjobb megoldás...család is együtt lesz és jol is élünk majd.
Szülésre meg majd csak hazaengedi a fönök,de az is lehet h egyedül csinálom végig.
Mindenesetre kitartás!!
És boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!