Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt szeretném meg kérdezni...

Azt szeretném meg kérdezni hogy szerintetek hogy lehetek a legkönyeben terhes? És hogy ugy lehetek terhes hogy ha a párom keze spermás és be nyúl a hüvelyembe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Legkönnyebben úgy lehetsz terhes, ha szeretkezel. Főleg peteéréskor és közvetlenül előtte.

A párod ha spermás kézzel turkál, az nem olyan megbízható módszer, de akár kis eséllyel úgy is lehetséges a terhesség.

2011. máj. 25. 12:53
 2/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nekem rendszertelen a menstruációm és így félek hogy nehogy nehezebb legye teherbe esnem meg így nem is olyan könnyű ki számolni hogy mikor a legideálisabb úgy együtt lenni.Ja és túlsúlyom is van...
2011. máj. 25. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
Akkor hőmérőzz! Abból meg tudod állapítani,hogy mikor van peteérésed. A túlsúlyon meg fogyással tudsz segíteni!
2011. máj. 25. 13:01
 4/19 anonim ***** válasza:
Vagy használj LH tesztet.
2011. máj. 25. 13:01
 5/19 A kérdező kommentje:

Általában akkor szoktam jobban próbálkozni mikor a 14-17 . nap körül vagyok.

de sok helyen olvastam hogy a túlsúly nem okoz sok embernek gondot a gyerek vállalásban.

2011. máj. 25. 13:05
 6/19 anonim ***** válasza:
De igen sok embernek okoz! Ha ennyire akarsz gyereket, akkor megpróbálhatnál fogyni!
2011. máj. 25. 13:17
 7/19 A kérdező kommentje:

Tudom ezért is diétázom.

Ha már túl vagyok a 14-17. napon akkor már ne is próbálkozzak?csak abban az időszakban van esély teherbe esni máskor nem? pl: ha már közel vagyok ahoz hogy meg kell jönnie...

2011. máj. 25. 13:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Én 30 napos ciklus 26. napján estem teherbe. Próbálkozz csak, azzal nem ártasz.
2011. máj. 25. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen probléma a túlsúly sem (tudom, tudom, nem is előny). Nekem is volt, ehhez képest az első alkalommal összejött. Javarészt talán genetika. Azért ha fogysz, az biztos nem árt. Próbálkozni meg mindig lehet, az sem árt :o)
2011. máj. 25. 13:36
 10/19 A kérdező kommentje:
múlt hónap óta próbálom össze hozni a babát, mondjuk múlt hónapban csak 3x volt olyan alkalom hogy lehetett volna valami de meg jött.most is 3x volt ilyen lehetőség de kezdem érezni hogy a mellem érzéken kezd lenni és nekem ilyen a menzesz előtt van. szerintetek még próbálkozzam vele vagy majd inkább a menzesz után?!
2011. máj. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!