3 pozitív tesztem van. Kedden megyek orvoshoz. Hallottam olyan rémhíreket, hogy ha kézzel vizsgál a doki és rossz helyre nyúl, elmehet a baba? Sajna ott a rendelőben nincs ultrahang.
Erre nem tudok választ adni, csak annyit, hogy én magánrendelésre járok és ott csinálják az UH-t is, de engem, csak a 12. heti UH alkalmakor fog csak megvizsgálni először.
Egy majdnem 9 hetes kismami
én nem mentem csak a 7. héten. de hála Istennek fogadott dokim is azt mondta, hogy ilyen hamar nem vizsgál meg kézzel, mert bármi baj történhet és ő nem akarja azt.
Összesen a 9 hónap alatt 2x vizsgált kézzel, jobb UH-val látható a méhszáj (a későbbiekben nézik majd).
olyan helyre menj ahol van UH!!!
ez baromsag!!!!
kicsi terhesegnel nem vizsgal meg kezzel a doki!! ez nagyon nagy hulyeseg!!
5. héten engem is megvizsgált a doki kézzel. Szükség is van erre, hogy lássa zárt-e a méhszáj, és hogy nincs-e valami fertőzésed, ami árthat a babának. Viszont a doki nem nyúl fel a méhedbe, nem tud kárt tenni a kicsiben. Ha valakinek emiatt elment a baba, akkor amúgy is elment volna.
Amúgy 2 hetes késénél van értelme dokihoz menni, akkor már van szívhang is.
Szia! Először a 5. hét körül voltam dokinál, kézzel vizsgálta a méhszájat, a 6. héten csinált először hüvelyi UH-t (amit kb. a 14-16. hétig csinálnak).
Annyi igazságaalapja lehet a történetnek, hogy ha rossz helyen van a bébi, akkor elmehet. De akkor egyébként is meg van az esélye.
7 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!