Vetélés után meddig érdemes táppénzen lenni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 17:24
1/3 anonim válasza:
Ameddig szükségét érzed. Nekem is volt sajnos már vetélésem. A műtét után másfél hétig maradtam otthon. Fizikálisan pár nap alatt rendbe jössz. A lelki problémát nehéz feldolgozni. Én megprobáltam beletemetkezni a munkába.
2/3 anonim válasza:
Én is másfél hétig voltam otthon, de ez tőled függ, ahogy érzed lelkileg, fizikailag.
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem vasárnap fejezték be a hathetes terhességemet magzatelhalás miatt. Hétfőn reggel kiengedtek, aznap pihentem, másnap reggel pedig már bementem dolgozni.
Jó, mondjuk ülő munkát végzek, és kb. 20 perc az otthonomtól a munkahelyem, tehát fizikailag nem megerőltető dolog bemenni....
Egyébként lelkileg jót tesz. Nagyon szerettük volna a babát, nagyon vártuk is, és nagyon megviselt mindkettőnket az elvesztése. Könnyebb úgy túltenni magunkat rajta, hogy hasznossá tesszük magunkat.
Délutánonként pihenek, nem vállalok túlórát, pluszmunkát. De lelkileg mindenféleképpen jó, ha mielőbb dolgozol és nem emészted magad otthon. Ha egészséges baba lett volna, megmaradt volna! Ez legyen mindig a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!