Mit gondoltok? Kéne a megerősítés, nagyon félek, hogy megint téves riasztás!
Ma voltam nődokinál, mert múlt hónapban 4.28. pozitívat teszteltem, de aztán még aznap meg is jött. 2 hete hirtelen megnőtt a mellem, de ezen kívül csak sűrű vizelési ingerem van, ami lehet 2 napos vízhajtótea miatt is. (Bár nem tudom, hogy miért tart még, mert múlthéten hétfőn ittam.) Szóval ma voltam dokinál és megvizsgált mindehogyan, tehát hüvelyi ultrahang, nyomkodás, stb. Azt mondta, hogy nem mondaná, hogy nem, mert ennyire kis terhességet még nem lehet kimutatni. Azt mondta, hogy pozitív jel lehet, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyám, bár félek, hogy azért, mert holnapután nem várom. Azt mondta, hogy jövőhéten menjek vissza és akkor már bővebbet tud mondani. Kétségek között őrlődöm, mert már volt ilyen nem is egyszer, de eddig még mindig megjött. Ráadásul hol görcsölök hol nem, ami a mensim jele lehet.
Kilátásba helyezte a méhen kívüli terhességet is, de abba belegondolni sem merek!
Nektek volt már ilyen? Jövőhéten ha addig nem jön meg már ki tudja mutatni az UH?
Ha április 28-án pozitívat teszteltél és arra gondolsz hogy még abból a ciklusból lenne baba ( a mensi ellenére),akkor már látta volna az orvos.
Ha azt csak egy példának hoztad fel (mert bevallom elég zavaros),akkor viszont túl korán mentél,mert ilyenkor még nem látható semmi,ha esetleg ebben a ciklusban jött össze a baba.
Én a nemvárt mensi után 1,5 héttel mentem,és csak petezsákot látott,benne szikhólyaggal,és azt is alig tudta észrevenni,azt mondta olyan korai a terhesség hogy az UH maximumra tette és így is alig látszik.
Első vagyok megint.
Ha holnap után nem várod,akkor még nem is láthat semmit az orvos a megvastagodott nyálkahártyán kívül.
Ha tesztelni nem akarsz,akkor mi aztán nem tudunk megerősíteni téged semmiben,hiszen lehetsz terhes,de az is lehet hogy nem vagy terhes.
Ne haragudj,de én kezdem úgy érezni,hoyg kamu ez a kérdés (első válaszoló vagyok már harmadjára).
Mi az hoyg nem látott petezsákot,de azt mondta bárhol elbújhatott?
A petezsákok nem szoktak csak úgy elbújni...
UH-val lehet látni,ha abban a korban van már a terhesség.
De ha meg nincsen abban a korban akkor nyilván nincsen petezsák sem még...
Nem kamu a kérdés, ha akarod beszkennelem neked a lapomat, amit adott. Azt mondta, hogy petezsákot nem lát, de elbújhatott, ami nekem is furcsa volt. Miért írnék ki kamu kérdést? Van jobb dolgom is, de eleve idegesít tesztelni meg nem szeretnék, mert mindig rossz kedvem lesz tőle. Azért tettem fel, mert hátha járt már valaki ilyen cipőben.
De azért köszi az eddig válaszokat.
Direkt írtam is,hogy ne haragudj!
Ezzel kezdtem,mert nem akartalak megbántani.
Csak tényleg,eleve kusza az egész sztori,és ez a beszólás a doki részéről meglehetősen unprofi.
Olyan nincsen,hogy elbújik valahova a petezsák. De olyan van,hogy nincsen (még) petezsák!
Az a kérdés,hogy most mire alapozod a terhességedet ebben a ciklusban,hogyha tesztet nem csináltál?
Csak azért kérdezem,mert ennyi erővel bárki elmehetne 2 nappal mensi előtt nődokihoz (még egy olyan nő is aki védekezik és nem akar babát és 100% nem terhes),és ugyan ezt látná a doki: megvastagodott nyálkahártyát.
Pusztán azért,mert esetleg megtermékenyültél az előző hónapban,de moindjuk nem maradt veled a baba,attól még nem biztos,hoyg most is sikerrel jártál.
De természetesen ha tettél érte,akkor igen nagy esélyed van.
Ez kb 3 módon fog kiderülni (vagy derülhet ki).
1. tesztelsz egy pozitívat
2. nem jön meg
3. a dokid kb 1-1,5 héttel a nemvárt után igazolja a terhességet egy ultrahang segítségével.
Sok sikert,kívánom hogy úgy legyen ahogy szeretnéd.
Emlékszem anno én is félve teszteltem, mert reményt keltett a teszt vásárlása, a várakozás, így megértelek, viszont hiú ábrándokat dédelgetni még jobban fáj, nem gondolod? Én biztatnálak arra a tesztre!
Nálunk először jött egy negatív teszt, de még mensi előtt voltam egy héttel, de szagundorok, feszülő mell, és egyéb tünetek kísértek, ami miatt a teszt mellett döntöttünk, elkeseredtem, aztán mensi előtt 2 nappal ismét teszteltem és ekkor már pozitív lett...nah, ez még rosszabb volt, int a negatív, mert állandóan tesztet akartam csinálni, hogy de biztos, de biztos. Összesen 4 pozitív tesztem volt mikor tudott fogadni a doki, hogy megmondja 6 hetes terhes vagyok. Így utólag örülök, hogy csak akkor tudott fogadni, mert így már láthattuk a szívhangot is, és annál meggyőzőbb nincs. KITARTÁST neked!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tettünk érte, de nem akartuk görcsösen. Talán tényleg kéne egy teszt, de félek a negatívtól, ráadásul folyton görcsölök. El vagyok keseredve már a legelején a dolognak, de ez nem jó. Talán nekem is lehet szerencsém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!