Pécsi autoimmun kismamák kihez jártatok terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Egyáltalán számít ez a terhesség szempontjából? Vagy mindegy hogy melyik nőgyógyászt választom?2011. máj. 23. 10:03
1/5 anonim válasza:
Sajnos konkrét választ nem tudok adni a kérdésedre, lévén nem pécsi vagyok, ellenben autoimmun beteg. Ha gyermekvállalásra kerül a sor, biztos nem lesz mindegy, hogy kihez kerülök. Azt már a kezelőorvosom is elmondta, hogy nem lesz egyszerű menet, hiszen gondolom te is gyógyszert szedsz folyamatosan stb, amivel játszani kell közben, folyamatosan kontroll és természetesen ez a betegségedtől is függ, de valószínűleg rögtön veszélyeztetett terhesnek fogsz számítani, úgyhogy szerintem egyáltalán nem mindegy. Próbálj valaki olyat keresni, akinek a témában van tapasztalata, nem te leszel az első esete. Milyen betegséged van?
2/5 anonim válasza:
Szia! Én is pécsi vagyok, és sajnos szintén autóimmun gondjaim vannak! :-(
Háát, én úgy tudom, hogy nincs olyan nőgyógyász, aki kimondottan erre specializálódott volna, de lehet, hogy tévedek. A dr Veszprémi Béla az aki talán a legprofibb ezen a területen.
3/5 A kérdező kommentje:
Sokizületi gyulladásom van. Egy éve kezdődött a probléma de kb. tíz hónapra rá diagnosztizálták. És amikor ez kiderült kb. két hónapja pont elég jól voltam. Így megkértem az orvosomat hogy mielőtt elkezdenék a bázisterápiát had vállaljunk be egy kisbabát (már régóta szerettük volna csak amíg nem tudták mi bajom van nem engedték). És hála Istennek megengedték, így most próbálkozunk. De a gyógyszereket nem kellett elkezdenem szedni, majd csak szülés után.
2011. máj. 23. 18:09
4/5 anonim válasza:
Nekem is autoimmun betegségem van és kismama vagyok(20.hét). Hasimoto-tyreoditis.Sztk-ba járok és endokrinologushoz.Nála havonta kéne ellenőrizni hogy hogyan is szedjen a levotiroxint(tyroxint),de ez nem jön össze. :( Nektek milyen a betegségetek? Mi a pontos neve?
5/5 A kérdező kommentje:
Sztk-ba kihez jársz? Mindig máshoz? Pécsi vagy?
2011. máj. 26. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!