Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mit lehet...

Terhesség alatt mit lehet szedni hasmenéses, hányós vírusra?

Figyelt kérdés
Sajna nem tudok ma orvoshoz menni.
2009. márc. 15. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre az orvos sem tud gyógyszert adni,csak annyit tehetsz,hogy sok folyadékot iszol és pihensz.Ha van otthon Magne B6-od,akkor vegyél be belőle reggel is meg este is,a B6 enyhíti a hányingert,a magnézium pedig enyhíti a hasmenéses görcsöket.
2009. márc. 15. 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta a dokim, hogy jobb ha magától elmúlik, de ha nagyon zavar az étcsoki, a háztartási keksz és banán segíthet a dolgon, ezen kívül sok folyadék, és szigorú diéta, bár gondolom nem nagyon tudsz most enni.

2009. márc. 15. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ilyen vírusokra nem szabad semmi gyógyszert szedni, hogy minél előbb eltűnjön belőled. Ha kipucolódik a szervezeted, utána már jobb lesz. Átlagban 1 nap szokott tartani az ilyen vírus.

Jobbulást!

A sok folyadékbevitelről gondoskodj azért, még ha hánysz, akkor is. Csak pár kortyot egyszerre!

Legjobb az ásványvíz, és a tea. De a teába ne tegyél cukrot!

2009. márc. 15. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy hónapja én is így jártam.

Most nem vehetsz be gyógyszert. Én is diétáztam. Az orvosom is ezt tanácsolta.

Nekem volt egy kis hőemelkedésem is.

Ha 38 fölé menne a hőfokod, akkor Algopyrint vehetsz be. Mást ne.

Diéta! Sok folyadék! Kitartás! :)

21 hetes kismami

2009. márc. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!