Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha Terhesség alatt 37C-37,6C...

Ha Terhesség alatt 37C-37,6C a hőm, mert elkaptam egy hasmenéses vírust mit tegyek? (22 hét)

Figyelt kérdés
sokat fekszem, és rubophent vettem be, de félek a babó miatt...
2009. febr. 17. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak! Igyál sok folyadékot!A hőemelkedés nem lehet, hogy a terhesség velejárója? Ha biztosat szeretnél tudni menj el orvoshoz, ott meg fognak nyugtatni!

Jobbulást kívánok!

2009. febr. 17. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
nem a terhességtől van hőemelkedésem, mert éreztem amikor elindult fölfelé, és első mérésnél még csak 36C volt, én is meglepődtem. elég levertnek érzem magam
2009. febr. 17. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is elkaptam egy vírusos hasmenéses fertőzést 11 hetesen,akkor én nem vettem be lázcsillapítót,csak hidegborogatást tettem a csuklóimra,meg a tarkómra,levitte a hőmet .Igyál nagyon sok folyadékot,hogy pótold az elvesztett folyadékmennyiséget és hogy mielőbb megszabadulj a vírustól!Persze ha a lázad 38 fölé menne,akkor a vizes borogatás valószínűleg már kevés lenne,akkor próbáld meg a hűtő fürdőt vagy a lázcsillapítót.nagyon fontos,hogy ne maradjon tartósan 38 fok felett a hőmérsékleted!
2009. febr. 17. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is bacis lettem pár napja. Nekem 37,5-ig ment fel, de be nem mertem volna bevenni semmit! Főleg nem rubophent. Igaz nagyon változó, hogy hol mit ajánlanak. Van ahol a panadolt, van ahol az algopirynt! Aztán úgy döntöttem, hogy felhívom az ügyeletet. Ott azt mondták, hogy algopiryn, de csak ha már 38,5-ig is felmegy. Addig ne. Nem jó a tartósan magas láz, így egy gyógyszer bevétele sokkal kisebb veszélyekkel jár, mintha lázas maradsz! Még azt is mondták, hogy vegyek egy hűsítő fürdőt. Hátha leviszi. Képzeld! Először is borzasztóan jól esett a langyos, szinte hideg fürdő (még én is meglepődtem), és levitte teljesen 36,6-ig. Aztán utána sem ment fel 37 fölé. Szóval nekem ez bejött. Szerintem a 37,6 még nem vészes! Van, akinek a terhessége alatt szinte majdnem ennyi a hője!

25 hetes kismami

2009. febr. 17. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Például nekem alapból 37 a hőm a terhesség óta. És a 37,5-38 még csak hőemelkedés. Én sem vettem volna be semmit, de ha rosszul érzed magad, akkor inkább hívd fel az orvost és kérdezd meg tőle. De azért ne parázz be, mert egy szem gyógyszer nem fog semmi bajt csinálni, de inkább egy szakértő mondja meg, hogy mit vegyél be, és mit ne.
2009. febr. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!