Ha Terhesség alatt 37C-37,6C a hőm, mert elkaptam egy hasmenéses vírust mit tegyek? (22 hét)
Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak! Igyál sok folyadékot!A hőemelkedés nem lehet, hogy a terhesség velejárója? Ha biztosat szeretnél tudni menj el orvoshoz, ott meg fognak nyugtatni!
Jobbulást kívánok!
Én is bacis lettem pár napja. Nekem 37,5-ig ment fel, de be nem mertem volna bevenni semmit! Főleg nem rubophent. Igaz nagyon változó, hogy hol mit ajánlanak. Van ahol a panadolt, van ahol az algopirynt! Aztán úgy döntöttem, hogy felhívom az ügyeletet. Ott azt mondták, hogy algopiryn, de csak ha már 38,5-ig is felmegy. Addig ne. Nem jó a tartósan magas láz, így egy gyógyszer bevétele sokkal kisebb veszélyekkel jár, mintha lázas maradsz! Még azt is mondták, hogy vegyek egy hűsítő fürdőt. Hátha leviszi. Képzeld! Először is borzasztóan jól esett a langyos, szinte hideg fürdő (még én is meglepődtem), és levitte teljesen 36,6-ig. Aztán utána sem ment fel 37 fölé. Szóval nekem ez bejött. Szerintem a 37,6 még nem vészes! Van, akinek a terhessége alatt szinte majdnem ennyi a hője!
25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!