20 hetes vagyok! Most jelent meg az előtejem! Mostmár a terhesség alatt végig lesz?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 13:28
1/3 anonim válasza:
neeem, nem hinném. Ne nyomkodd, ne csinálj vele semmit, és ne fürödj forró vízben. A túlzott meleg is okozhatja az előtej-termelődést.
Boldogságos babavárást :)
32 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is kb 20 hetesen jelentkezett először, azóta is van... Persze nem állandóan folyik a mellemből, csak néha, pár naponta, de van hogy 1 hétig sem jelentkezik. De észre vettem, h egy idő alatt megtelnek és akkor ha egy picit is megnyomódnak (alvás közben), akkor kiürül... Azt nem tudom, h végig lesz-e, de sztem valószínű....
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem korán jelentkezett a 16 héttől most 24 hetes vagyok és azóta is van.Éjszaka szivárog nekem is amikor megnyomódik.Nekem azt mondta a védőnő,hogy a terhesség végéig tart.Ez legyen a legnagyobb baj,fő a baba egészsége.Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!