Most akkor hány hetesek vagyunk?
Írtam, hogy mensi alapján nem számolhatnak. Mégpedig azért, mert abba hagytam a gyógyszert, a következő mensi még megjött és utána semmi (vagy a gyógyszer miatt vagy a gyulladásom miatt) Majd a doki az első vizsgálatnál mondta, hogy 5 hetes. Na ha a mensi alapján számoltuk volna, akkor lett volna a babám 15 hetes. Szóval "kicsi" csúszás van!
Aztán igazából minden vizsgálaton eddig úgy fejlődött, hogy igazodott az első számításhoz. Vagyis a 13. héten 13 hetesnek felelt meg, a 19. héten is 19 hetesnek, és a 21. héten is 21 hetesnek. Szóval akkor inkább jobban megindult most a fejlődésben? Akkor készüljek, hogy nagy babám lesz? :)
A jövő héten megyek sima uh-ra. kíváncsi vagyok, ott mit mondanak. :)
Köszönöm válaszokat!
Mindenkinek boldog babavárást!
szia.szerintem 28. mindig az utolso mensi a mervado és az elso UH vizsgalat.a tobbi mar csak a genektol fugg,a kesobbi meretek mar csak a genektol fuggnek. nekem pl. mindketto szerint paszol a kiszamolt hetek szama, es ha 21 hetesen tobbet is fog mondani, akkoris tudom hogy egyszeruen ien a baba, ororkli hogy picibb vagy nagyobb lesz.
udv.18 heteske
Szia!
Én ugyanígy voltam. Mikor mentem szülni és kérdezték, hogy hány hetes vagyok csak hebegtem-habogtam. Ott mondta a doki, hogy a 12.heti alapján mondjam. Ha ahhoz nézem akkor 5 nappal hamarabb született a babám. Ha az utolsó uh-t nézem akkor kb. 2 héttel hamarabb.
Minél idősebb a terhesség annál nagyobb különbségek lehetnek a méretekben. Tudod van aki 4kg-s babát szül 40 hetesen van aki 3kg-sat és attól még mindkettő ugyanolyan fejlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!