Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A sok sírás milyen problémát...

A sok sírás milyen problémát okozhat a kicsinél?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon zűrös az életünk, elsősorba anyagi gondok miatt. A párom sokat ordibál velünk, nem ritka, hogy őrjöng. A terhességem elejétől kezdve nagyon sokat sírok, pár napja szinte állandóan. Tudom, hogy nem tesz jót a kicsinek,sőt..., de nagyon kivagyok:((( Már szinte hihetetlen számomra, hogy eddig kihúztam a terhességemet, és nem indult meg a szülés. 36hetes
2009. márc. 14. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem lesz gond ha eddig kihúztad, de olvastam egy tanúlmányt, ahol ezt vizsgálták és a "kisebb" stressz, mint az idegeskedés és sírás a gyermeket éretebbé tette, mint korabeli társait, de a halál eset a családban megnövelte a tudathasadásos betegség kialakulásának esélyét. Bízzunk benne, hogy nem lesz semmi, próbálj lenyugodni és esetleg nézz utána, van e a kórházban pszichológus, aki az anyákkal foglalkozik, az I. nőin pl. van, annak ideén segített a barátnőmnek.

Kitartás!

2009. márc. 14. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem ugyan nem örjöngött senki, mégis sokat bőgtem terhesség alatt a hormonális változások nagyon megviseltek.

Gondosz játékot játszottak velem, egyik pillanatról a másikra zokogába törtem ki, mindenféle apró dolgot úgy felfújtam mintha világvége lenne. Vezettem babanaplót..na ha azt elolvassa a lányom azt hiszi meghibbantam.

Minden második oldalom el akartam hagyni az apját mert keveset törődött velem stb. Pedig utólag belegondolva nem volt így csak így éreztem mert az utolsó hónapban már nem dolgoztam és egyedül otthon nagyon rossz volt.

De aztán minden jóra fordult.

Kérdésedre konkrétan válaszolva, biztos érzi a kicsi h nem vagy lelkileg rendben de az enyém csupa mosoly kislány lett a sok sírás ellenére. A védőnő azt mondta ilyen kiegyensúlyozott kislányt még nem látott.

Emiatt nyugi! De beszélhetnél a pároddal h most ez Neked ktszer olyan nehéz időszak.. Próbáljon összefogni Veled és ne ellened legyen!

2009. márc. 14. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!!!

Az a gond, hogy a párom is fáradt, reggeltől estig dolgozik, de mégsem tudunk egyről a kettőre jutni. És ő úgy érzi, hogy én ezért őt hibáztatom, pedig nem így van! Nem tehet róla, hogy ilyen világban/országban élünk...Meg hát albérletbe, ami elviszi az összes fizetését. Mindig csak reménykedek, hogy csak jobb lessz, de ahhoz lehet hogy újra kéne születni.

2009. márc. 15. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a keresztje, ezeket az utakat végig kell járni... mindig lesz valahogy... A sok sírás nem árthat a babának. Visszagondolva az én hónapjaimra. Most 8 éves a kisfiam. Az apja nem akarta őt, aztán meg ő lett az, aki a barátainak javasolta, hogy ki ne hagyjanak gyereket az életükből. Azóta elváltam tőle... Rengeteget sírtam, mert úgy éreztem, nem kapom meg a kellő figyelmet... Ez néhány év múlva teljesen bizonyossá vált számomra, így nem a hormonjaim játszottak velem. De nem is a kapcsolatokról lenne itt szó. A baba a szívverésből, testi reakciókból érezhet valamit, nagy baj nem lehet. Akármi van körülötted, te és a babád vagytok a legfontosabbak.
2009. márc. 15. 11:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak is!
2009. márc. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!