Szerintetek érdemes ilyesmit venni a babámak? Nyári baba lesz. Már van egy pár bodynk.
Nagyon cukik! :D Bababörzéken szoktam látni ilyeneket hasonló áron vannak de legalább meg tudod fogni, hogy biztosan jó anyagból van-e mert nagy minőségi eltérések vannak ugyanolyan méret és felirat ellenére...
Ja és szerintem praktikusabb az olyan aminek patentos a válla.
Szia!
Aranyosak a linkedben szereplő bodyk :-)
Gyakorló anyukaként ajánlom figyelmedbe pl. a Scamp ( [link] és Kynga ( [link] is. Szuper minőségű cuccaik vannak jó árban és nekik is szoktak vicces felíratú ruhácskáik lenni... ha esetleg mindenképp olyat szeretnél.
Amúgy bodyban nekünk még ezeken kívül a C&A-ban kaphatók és a Tescos F&F márkájúak jöttek be.
...és ajánlom még a Leo-poldi ( [link] ruhákat is, bár nekik vicces rucik nincsenek, de minőségben és árban ők is jók... 19 hónapos lányomnak rengeteg ruhát vásároltam már tőlük, hordta is őket rendesen, ami nem látszik meg rajtuk... kistesónak is teljesen jók lesznek!
Vannak akik a Lucky Vampire Gang babacuccait is szeretik ( [link]
Jaj, és a lányomnak évszaktól függetlenül mindig van több (min.5 db) rövid ujjú kombidressze, mert sokszor csak ilyet adok rá, ha hosszú ujjú felsőt kap rá felülre... ezt csak azért írom, hogy ne félj nem marad kihasználatlanul a rövid ujjú változtat ;-)
...hosszú ujjó rugi alá nagyon jól elmegy!
19 hónapos nagylány és 30 hetes pocakcsaj anyukája :-)
Rendeltem belőlük, remélem tényleg jól mutatnak a babucimon.
:) Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!