7 hetesen megjött a mensim, jó erősen, alhasi fájdalmakkal. Viszont nem darabosan. Bizonytalan vagyok, hogy, elvetéltem-e vagy sem. Ez a 2. terhességem. Van köztetetek olyan, aki menstruált (a szokványos módon) terhessége alatt?
És tuti,hogy 7 hetes babás vagy??Mert a méret kb.5-6 hetesnek felel meg.Nekem 0.45 volt.
20.20-as válaszoló
Ne haragudj, de ennyire hülye orvost még nem láttam!!!!!! Borzasztóan felháborodtam most!!!!!
Mi az hogy majd a műtőben találkoztok??? Meg tuti elmegy???? Én is vérezgettem (igaz kevés volt) 6 hetesen. Felhívtam a dokit, aki azt mondta, azonnal kórház, nézessem meg! Így is tettem. Nem a babától jött, hanem valami más okozta, de most is itt lakik a pocimban és 29 hetes. 4 nap kórház és kis gyógyszeres kezelés után nyoma sem volt vérezgetésnek! Szóval ne telefonon intézze már el! B.szik dolgozni? Keress mást! Jobban jársz! Huhhhh.....nagyon kiakadtam....bocsi!!!!!
Én is azonnal orvost javaslok! Nekem 7 hetesen üres volt a petezsák! Megindult a vetélés, hívtam a dokim, mondta, hogy azonnal ügyelet! Akkor már lépni sem tudtam, ömlött a bokámon a vér, állt a tócsa, amerre mentem. És jöttek belőlem a darabok! De nem mindenkinél van így, van, aki nem vérzik ennyire...
Megvizsgáltak, látták, hogy ki vagyok tágulva, és épp jött egy méhlepénydarab a méhszájon... Azonnal vittek a műtőbe.
5 perc csak, mert addigra szinte minden kijött, de NYUGODT VOLTAM, HOGY TISZTA VAGYOK, EGY HALOTT RÉSZ SINCS BENNEM, és a méhemet épségben visszakaptam!
Most ez a legfontosabb.
Az én babám sehány senti nem volt, mert mérni sem tudtuk, mégis kellett a műtét. Nem a centiken múlik, hanem hogy te mennyire vagy felelős magatokért. Menj az ambullanciára. Holnap ilyenkor már itthon leszel.
Jah, és mi van, ha menthető?? Ha nem is a méhből vérzel, csak egy kis darab levállt, a babád kapaszkodik??? Akkor is itthon ülsz??
Sajnálom, hogy a dokid "megnyugtatott", nagyon rossz döntést hozott. De persze, ha hullamérgezést kapsz, és esetleg elveszik a méhed, akkor nem a dokidnak nem lehet soha gyereke, hanem neked...
:(((((
Sajnálom. :(
Én 3 hete estem túl ezen...
Bíztatásul így még csak egyet tudok mondani: ahogy múlik az idő, minidg jobb lesz. De tökéletes már soha. Jah, és beszélj hozzá, az égben is hall téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!