Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen megjött a mensim,...

7 hetesen megjött a mensim, jó erősen, alhasi fájdalmakkal. Viszont nem darabosan. Bizonytalan vagyok, hogy, elvetéltem-e vagy sem. Ez a 2. terhességem. Van köztetetek olyan, aki menstruált (a szokványos módon) terhessége alatt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És tuti,hogy 7 hetes babás vagy??Mert a méret kb.5-6 hetesnek felel meg.Nekem 0.45 volt.

20.20-as válaszoló

2009. márc. 14. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, de ennyire hülye orvost még nem láttam!!!!!! Borzasztóan felháborodtam most!!!!!

Mi az hogy majd a műtőben találkoztok??? Meg tuti elmegy???? Én is vérezgettem (igaz kevés volt) 6 hetesen. Felhívtam a dokit, aki azt mondta, azonnal kórház, nézessem meg! Így is tettem. Nem a babától jött, hanem valami más okozta, de most is itt lakik a pocimban és 29 hetes. 4 nap kórház és kis gyógyszeres kezelés után nyoma sem volt vérezgetésnek! Szóval ne telefonon intézze már el! B.szik dolgozni? Keress mást! Jobban jársz! Huhhhh.....nagyon kiakadtam....bocsi!!!!!

2009. márc. 14. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Én is azonnal orvost javaslok! Nekem 7 hetesen üres volt a petezsák! Megindult a vetélés, hívtam a dokim, mondta, hogy azonnal ügyelet! Akkor már lépni sem tudtam, ömlött a bokámon a vér, állt a tócsa, amerre mentem. És jöttek belőlem a darabok! De nem mindenkinél van így, van, aki nem vérzik ennyire...

Megvizsgáltak, látták, hogy ki vagyok tágulva, és épp jött egy méhlepénydarab a méhszájon... Azonnal vittek a műtőbe.

5 perc csak, mert addigra szinte minden kijött, de NYUGODT VOLTAM, HOGY TISZTA VAGYOK, EGY HALOTT RÉSZ SINCS BENNEM, és a méhemet épségben visszakaptam!

Most ez a legfontosabb.

Az én babám sehány senti nem volt, mert mérni sem tudtuk, mégis kellett a műtét. Nem a centiken múlik, hanem hogy te mennyire vagy felelős magatokért. Menj az ambullanciára. Holnap ilyenkor már itthon leszel.

Jah, és mi van, ha menthető?? Ha nem is a méhből vérzel, csak egy kis darab levállt, a babád kapaszkodik??? Akkor is itthon ülsz??

Sajnálom, hogy a dokid "megnyugtatott", nagyon rossz döntést hozott. De persze, ha hullamérgezést kapsz, és esetleg elveszik a méhed, akkor nem a dokidnak nem lehet soha gyereke, hanem neked...

:(((((

2009. márc. 14. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen ugyanazt akartam írni, amit a 22:03-as válaszoló írt, de amúgy is mindenkivel egyetértek! A doki tényleg hülye!!! Hogy mondhat ilyet??? Ő valami szuperdoki, telefonon keresztül tudja, mi van? és ha ciszta, vérömleny, vagy bármi más????
2009. márc. 15. 00:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen orvos az egyértelmű. De ezért leírom az én példémat, hátha Nálad is ez lesz a helyzet. Én az első hónapban menstruáltam, teljesen olyan volt mint máskor. 5 nap, nagyon erős vérzés, és erős görcsök. Mégis megmaradt a pöttöm. Most már 21 hetesek vagyunk. Tehát nem kizárt, hogy átvészelte.
2009. márc. 15. 07:45
 16/19 anonim ***** válasza:
22.03-as vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet! Megírnád, hogy most hogy állnak a dolgok? Voltál már dokinál? Írj!
2009. márc. 15. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én 7+3 hetesen spontán elvetéltem.Mikor görcsöltem,véreztem elmentem a dokimhoz.Azt mondta sajnos nem tudunk mit tenni,mindent megtettünk.Azt mondta várjunk,mert még olyan picike,hogy nagy valószínűséggel spontán fog távozni.De hozzátette ha nagyon vérzek,menjek kórházba.Miután a szövetdarabok távoztak,2 nap múlva visszamentem kontrollra,hogy kell-e műtét.Gyönyörűen minden távozott,ki voltam tisztulva.Én hálás vagyok a dokimnak,hogy nem küldött feleslegesen műtétre.Itt az én példám,nem kell minden esetben műtéttel befejezni a terhességet.Majd légyszi írd meg,hogy mi van Veled.Írhatsz privit is,ha akarsz.
2009. márc. 15. 20:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos elhalt a baba, de nem ment el magától, úgyhogy holnap vagyis kedden fognak kitisztítani. Mindenkinek köszönök mindent!
2009. márc. 16. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :(

Én 3 hete estem túl ezen...

Bíztatásul így még csak egyet tudok mondani: ahogy múlik az idő, minidg jobb lesz. De tökéletes már soha. Jah, és beszélj hozzá, az égben is hall téged!

2009. márc. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!