Van még rajtam kívül valaki aki December 20-ára van kiírva? :D
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 16:00
1/9 anonim válasza:
Szia!Hát nem pont 20-ra,de 29-re vagyok kiírva!:-)(a védőnő szerint)A nőgyógyász szerint pedig január 6-ra!Nem tudom kinek higgyek?!De mindegy alényeg,hogy egészséges babáink szülessenek.Nem?
2/9 anonim válasza:
Biztosan vannak. Én december 10-re lettem kiírva, bár az én számításaim szerint majdnem egy héttel később. Majd meglátjuk.
3/9 anonim válasza:
Szia! Én dec. 15-re vagyok kiírva. Hogy vagy? :)
4/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én dec. 21-re vagyok kiírva. Most már a hányási tüneteim is enyhülnek, s alig várom már hogy elmúljon a 12 hét.
5/9 A kérdező kommentje:
Igaz, a lényeg az egészséges kisbaba. Már nekem is enyhült a hányingerem és szerencsére már nem is hányok. :))
2011. máj. 22. 10:00
7/9 anonim válasza:
Sziasztok!Aki volt már 12 hetes Uh-n minden rendben volt? Esetleg nem kaptatok tippet, hogy fiú vagy lány? Mikorra tervezitek a 4d-s UH-t?
8/9 anonim válasza:
4D kb.a 20.hét körülre tervezzük.2 hét mulva kell mennem 12 hetes ultrahangra,uh.arról csak majd akkor tudok beszámolni:-)
Első voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Én holnap megyek a genetikai uh-ra :)
2011. jún. 8. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!