Egy kis közvélemény kutatás!?
Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdést és ez most ihletet adott :)
Szóval:
Amikor terhesek voltatok mennyire kivántátok a szexet? És kisfiatok vagy kislányotok lett?
Mert azt olvastam, hogy akinek kisfia született azok nagyon kivánták a szexet, akinek kislánya lett, az viszont a háta közepére sem kivánta.
Én nem kivánom egyáltalán a szexet. Remélem lányom lesz:D
2011. máj. 21. 15:17
11/14 anonim válasza:
hát ez nagyon furi
én nem kivántam a szexet és lányom van.
nem tudom van e összefüggés ( ezek szerint igen..? )
12/14 anonim válasza:
Én egy ideig (kb 18-20 hetes koromig) kívántam a szexet, de már nem nagyon kívánom. Sőt azóta nem is voltunk együtt. Párom félti a babucit, én a hasam és a meleg miatt is olyan punyadt vagyok, nincsen semmi kedvem hozzá.
13/14 anonim válasza:
A lényeg lemaradt: lányom lesz.
14/14 sumergo válasza:
Változó, van hogy hetekig megőrülök a szexért, aztán hetekig eszembe sem jutna( ha nem emlékeztetne ), és lánynak látszik a doki szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!