Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az UH-on azt mondták, a...

Az UH-on azt mondták, a méhlepény fedi a méhszájat. Mit jelent ez, s mit okozhat? Veszélyben van a Baba?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok.
2008. febr. 18. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem írtad hány hetes terhes vagy,de nekem is lentebb volt mint kellett volna,csak nekem nem fedte.Nagyon sokat feküdj,mert sajna vetéléshez vezethet,ha már nagyobb a bébid,akkor császármetszéshez.Ne idegeskedj,mert minden nap egy picit feljebb kerül és semmi gond nem lesz.Gratula a babónak és vigyázzatok magatokra.

Ha olyan nagy baj lenne,a doki mondta volna.32 hetes pocaklakós

2008. febr. 18. 10:28
 2/5 A kérdező kommentje:

e

Valóban elfelejtettem írni, 18 hetes voltam szombaton.

Köszi

2008. febr. 18. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ilyen eset már veszélyeztetett terhességnek minősül, vigyázz nagyon magadra (pihenj sokat és a szeretkezést hanyagold...).

Úgy tudom én is, hogy ez még változhat és majd lassan fentebb megy, addig is beszélj a dokiddal, hogy pontosan mire kell ügyelned. Nem fog vetélést okozni, de mindenképp kíméld magad, és a méhlepény sértetlen marad.

Minden jót!

2008. febr. 18. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnaos az nagyon nem jó,ha méhlepény fedi a méhszájat..Nekem is fedte anno mikor a fiamat szültem 3 éve,és csak azt tudom mondani,ne is akard megtudni milyen probléma lehet belőle.Nekem életem legszörnyűbb hónapjai voltak,de szerencsére megúszta a baba.A LEGFONTOSABB:FEKÜDNI,PIHENNI,semmit nem szabad emelni(széli leváláshoz vezethet)ez tapasztalat,és semmi szex(az is széli leválláshoz vezet.De gondolom a doki ezeket elmondta.És nekem még magnéziumot is kellett szednem ez végett.De ha nem vérzel,akkor nincs gond,csak elővigyázatosság kell,de az sajna nagyon.Nem szeretnék túl aggodalmasnak lenni,és más kismamát ijesztgetni,de senkinek nem kívánom azt amin én már átmentem ez miatt,mert nekem a doki,és senki nem szólt anno,hogy ilyenkor mire figyeljek,mi a teendő,és éltem tovább az életet,ugy mint azelőtt,de meg is lett az eredménye.Nekem most is kissé lent van a méhlepény,de hogy pontosan hol azt senki nem mondta ismét,de megpróbálok nem gondolni rá,mi történt anno,csak odafigyelek néhány dologra nagyon... 22hetes kismama
2008. febr. 18. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nagy valószínűséggel útban lesz a babádnak a lepény. Készülj arra lelkileg, hogy valószínűleg császár lesz belőle.
2008. febr. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!