Az UH-on azt mondták, a méhlepény fedi a méhszájat. Mit jelent ez, s mit okozhat? Veszélyben van a Baba?
Szia!Nem írtad hány hetes terhes vagy,de nekem is lentebb volt mint kellett volna,csak nekem nem fedte.Nagyon sokat feküdj,mert sajna vetéléshez vezethet,ha már nagyobb a bébid,akkor császármetszéshez.Ne idegeskedj,mert minden nap egy picit feljebb kerül és semmi gond nem lesz.Gratula a babónak és vigyázzatok magatokra.
Ha olyan nagy baj lenne,a doki mondta volna.32 hetes pocaklakós
e
Valóban elfelejtettem írni, 18 hetes voltam szombaton.
Köszi
Sajnos az ilyen eset már veszélyeztetett terhességnek minősül, vigyázz nagyon magadra (pihenj sokat és a szeretkezést hanyagold...).
Úgy tudom én is, hogy ez még változhat és majd lassan fentebb megy, addig is beszélj a dokiddal, hogy pontosan mire kell ügyelned. Nem fog vetélést okozni, de mindenképp kíméld magad, és a méhlepény sértetlen marad.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!