Milyen zenét játszotok a Babátoknak?
Szia!
Kövi Szabolcs nagy mennyiségben, de mindenfélét hallgatunk:) Metál zenére mocorog legintenzívebben, bár lehet, hogy zavaró neki:)
Boldog Baba várást!
A kislányom kedvence a Dzsungel Könyve zenéje :) Icipici kora óta szereti, először csak mosolygott, ha meghallotta, aztán keze-lába járt, aztán meg táncolt rá, most meg már "dúdolja" is :)
Amúgy ezen kívül rengeteg mindenféle zenét játszottunk neki, és figyeltük a reakcióját, ha valamelyik különösen tetszik neki, azt gyakrabban játsszuk, nagyon boldog tud lenni tőle :)
A párom zeneszerkesztő progin még gyerekdalokat is eszkábált külön neki, talán ezek a legjobbak.
Tehát akkor igazából nem feltétlenül kell mondjuk Halász Judit zenéket vagy hasonlókat játszani Neki, hanem bármi jöhet (mondjuk a metált én nem szeretem. :-)).
Tényleg igaz, hogy amiket a pocakban hall, később felismeri?
Ja, igen bocs.. :-)
Szóval még Pocaklakó! Köszönöm a linket meg a tippeket mindenkinek! :-)
Pont tegnap olvastam az Anyák lapjában, hogy a rock and roll-tól és Brahmstól megijed a babó, az nem jó neki, viszont a Bach igen, mert hasonlít annak a ritmusa a mama szívverésének a ritmusára. Én minden reggel Bach cd-t hallgatok! :)
20 hetes babós
A Bach cd-s válaszoló vagyok. Én még nem hallottam az Álomszép cd-ről, de rákerestem a neten, és le is töltöttem. Valóban jó, nyugtató. Ha mást is érdekel, akkor bemásolom a linket, innen Ti is le tudjátok tölteni a cd-t. A kicsomagolásnál jelszót fog kérni, az pedig: minerva
Jó zenehallgatást a Mamáknak és a Babóknak! :)
20 hetes kismama
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Utolsónak is köszönöm a linket!
Éppen Enya-t hallgatunk, de mivel 15+5 hetesek vagyunk és még nem érzem, hogy mocorogna, csak remélni tudom, hogy tetszik neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!