A nyári babáknak is kell pólya?
Megint mennyi eltérő válasz, vélemény :) (ami persze nem baj!!!)
Íme az enyém: van olyan, hogy angol pólya, kifejezetten nyári babáknak. Kicsit inkább szerintem a hálózsákra hasonlít. Én is nyári baba voltam, anyukám ilyenben tartott engem és állítólag szerettem. Keress rá google-ban, képeket is találsz.
A rendes pólyáról annyit, hogy nem kell végtelenségig benne tartani a bébit, ki is kell venni belőle hogy tudjon mocorogni. De van, akinek a szoptatást nagyon megkönnyíti, vagy a nagyon pici súllyal született babákat szintén könnyebb benne tartani. A másik, hogy a 9 hónap alatt végig bennünk van, finom, meleg veszi körül. megszületik és elmúlik ez a fajta biztonság, "ölelés". De a pólya ezt valamilyen szinten tudja pótolni, megnyugtatja a babát!!!! Ezt is hozzáértők állítják, én hittem nekik és kislányomat pólyában altattam: kiegyensúlyozott, jól alvó, az éjszakát hamar átalvó picike volt. De persze nyári babának fölösleges, csak, ha nem haragszol, én is leírtam a véleményem :)
előző oldalon első vagyok.Az én fiam szerette a pólyát, és nem kötöztem le benne, amennyire egy újszülött mozog, annyira tudott mozogni.Amúgy meg 39fokos lázzal sokkal könnyebb volt pólyával szoptatni.
Régebben több volt a gyenge izomzatú gyerek a pólya miatt??Hát nem hinném....a mostani átlagot bizti nem haladja meg.Jóformán minden 2. anyuka viszi a gyerekét gyógytornára,Dévény tornára.
Annyira túl van lihegve minden, hogy nemigaz!Az a pár hét nem árt a babának pólyában!Ismerek olyat, akinek a babája azért nem tudott aludni, mert szó szerint nem tudott magával mit kezdeni abban a nagy kiságyban.
Annyira nem bírom, hogy így le kell szólni a pólyásokat!!!!
Kedves utolsó! Ne haragudj rám, én nem akartam leszólni a "pólyásokat" én csak azt közvetítettem amit az ortopédián hallottam.
Persze nem minden fekete és fehér, vannak helyzetek mikor hasznos a pólya, de egy átlagos, egészséges babának felesleges főleg ha nyári baba. Az angol pólya más tészta, ma inkább hálózsákként ismerik. Azt mi is használtuk és szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!