Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első gyerkőcnél mindenből...

Első gyerkőcnél mindenből újat vettetek? Értem ezalatt az ágyat, babakocsit és az ilyen drágább holmikat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 08:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindent újonnan vettünk, mert senki nincs a családban aki babás lenne, tehát nem volt kitől örökölni dolgokat. Pedig de örültem volna, ha nem kell ennyi mindent megvenni. Rokonoktól, ismerősöktől, szívesen fogadnék babaruhákat, de megmondom őszintén a vaterán, teszveszen nem szívesen vásárolnék. A képeken nem látszanak a hibák, és ki tudja kitől veszi meg az ember. De ez csak az én dilim. Idegenektől nem szívesen vásárolok babadolgokat.
2009. márc. 14. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Hol lesz a bababörze márc 22-én?segítsetek!
2009. márc. 14. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:

09:01-es vagyok ismét.

BNV A pavilonjában Baby Markt (Hungexpo Vásárcsarnok)

A rendezvény 8 órakor nyitja kapuit.

A gyerekek számára a belépés INGYENES!

A felnőtt belépő ára: 690.-

A belépés 13 órától mindenki számára INGYENES!

Ilyen is lesz:

2009. március 22. (vasárnap)

10-12 óra

Helyszín: Kispesti Kaszinó

1191 Budapest, Fő utca 42.

Megközelíthető: 42 villamos, 68, 148, 151-es autóbuszokkal.

Helypénz, belépő NINCS!

bababorze@indamail.hu

2009. márc. 14. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:

akkor én leszek a kivétel. először vettem használt, de jó babakocsit. aztán mire a szülés közeledett,rájöttem nem jó, nem tehenem ebbe a gyerekem, mert nemlehet kimosni. Nemtudtam leszedni róla ...

és vettem újat. lehet furcsa dolog, de igy éreztem na meg közrejátszottak olyan dolgok hogy sok kismama itt nálunk felvág, és nem hagyhattam:(

2009. nov. 13. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!