A védőnő mindig meglepetés szerűen állít be?
Először voltam nála! Mondta,hogy 14 napon belül vagy otthon vagy a munkahelyem meg kell látogatnia. Mivel azonban én tovább dolgozom, mint ő, akkor mondta,hogy bejönne a munkahelyemre. Saját üzeletem van, ez nem is gond. Viszont a kiskönyvem otthagytam az sztk-s rendelésen, mert a doki nem tudta aláírni, ezért megbeszéltük,hogy visszamegyek. Vissza is mentem érte. Tegnap délután bejött az üzletbe a védőnő és mondta,hogy ő akarta előtte este áthozni (egy utcával arrébb lakik,mint kiderült) meglepetésszerűen, de mivel még nem volt aláírva, így nem tudta.
Őszintén engem zavar,hogy bármikor beállíthat megbeszélés nélkül. Nálunk még a szűk család sem "lepi" meg egymást, előtte minimum odacsörgünk. Nem arról van szó,hogy kaotikus lenne a helyezett otthon, de sokat dolgozom, csak hétvégén van időm takarítani, pakolni, és van bizony, hogy reggeli után sincs időm elmosogatni és belekerülnek a mosogatóba. Zavar, ha ezt egy idegen látja!
Igen általában meglepetésszerűen megyünk( én is vnő vagyok). A mai világban a munkáltatónk nem veszik jó szemmel, ha állandóan telefonálgatunk, mindenen spórolni kell. Ezért nem várható el, h folyton mindenkit felhívjunk, na meg a másik az , h én nem is szeretek konkrét időt megbeszélni, mert akkor tuti közbe jön valami , amit meg kell csinálni és nem tudok menni.
Az , h néha szalad a lakás, még nem jelent semmit, mi is emberek vagyunk azt amúgy is lehet látni, h csak épp most van szét minden vagy mindig úszik a lakás. Ettől még nem fogja a vnő elvitetni a gyereket.
Szomorúan olvasom itt, ahogy a védőnőket szidjátok és úgy tekintetek ránk mint egy ellenségre, pedig mi értetek vagyunk azért h segítsünk nektek , nem kioktatni akarjuk a családokat csak SEGÍTENI!Remélem egyszer majd változni fog ez a nézet!
Kedves Védőnő! Részben igazad van, viszont azt el kell fogadni,hogy az emberek nagy része nem szereti,hogy ha szó nélkül állít be hozzájuk valaki! És nem csak feltétlenül azért,mert szalad a lakás, hanem mert mondjuk tusolhatok, vendégeim lehetnek, szeretkezhetek stb. Ha van rá pénz,ha nincs, ezt valahogy máshogy kellene megoldani. A legjobb barátnőmhöz sem állítottam még be soha szó nélkül. Eleve én érezném magam kellemetlenül.
A legköltségkímélőbb az lenne,hogy amikor találkozunk,akkor előre lefixálnánk egy időpontot. Így telefonálgatni sem kell és senkit nem ér meglepetés. Max.ha anyukának mégsem jó, akkor ő telefonál és megbeszélnek másik időpontot.
Nekem mindenesetre az is furcsa,hogy a munkahelyre is betoppanthat bármikor. Nálam ok, mert a saját magam főnöke vagyok. De több ismerősöm is dolgozik olyan helyen, ahol már annak sem örülnek, hogy terhes, az meg,ha bemegy csevegni a védőnő, végképp kiveri a biztosítékot. Sőt, sokan próbálják is titkolni az állásuk miatt,hogy babát várnak. Szóval minden tiszteletem a védőnőké, tényleg, de a rendszer akkor is hibás.
És még egy panasz. Ahogy megírtuk a kiskönyvem, automatikusan átküldött két ajtóval arrébb,hogy várjak amíg szólítanak. Kérdeztem,hogy minek. Hát mert a doki aláírja a kiskönyvem és beutalót ad uh-ra. Nem is értettem,hogy miért, hiszen magán dokim van. Na mindegy, feleslegesen ültem két és fél!!! órát a váróban, aztán mivel szóltak,hogy áru jön az üzletemben mennem kellett. Utána,amikor jött látogatni a védőnő, megkérdeztem mellékesen,hogy miért is ültem ott,hiszen én magánúton járok orvoshoz. Ja, hát ő azt elfelejtette és igazam van, nem is kellett volna ott ülnöm. Erről csak annyi,hogy mielőtt kiküldött a váróba, előtte beszéltük meg,hogy ki a magánorvosom! Nem gond ez, csak én x összegtől estem el azzal,hogy nem tudtam kinyitni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!